Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Játék ~ Aki másnak vermet ás...

Go down 
SzerzőÜzenet
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Játék ~ Aki másnak vermet ás...   Szer. Május 26, 2010 12:33 am

A játék lényege, hogy ti, játékosok, egymás után reagokat írhattok ebbe a topicba. Idáig még semmi különös nincs benne... De! Aki ír, az eldöntheti, hogy meg akarja-e szívatni azt a játékost, aki közvetlenül előtte írd ide bejegyzést.

¤Ha igen, akkor a reagban le kell írnia, hogy mit kíván végrehajtatni a szerencsés nyertessel, amit neki ezután legkésőbb 7 napon belül végre kell hajtania, s ha teljesítette a kiszabott feladatot, akkor az ezt bizonyító linket be kell szúrnia a saját reagjába.
¤Ha valaki 7 napon túl teljesít, akkor:
-ha játékos, akkor két naponta -1 TP levonás, addig, amíg végre nem hajtja a feladatot, vagy le nem 0-zódnak a pontjai.
-ha admin/moderátor, akkor naponta +1 reaggal nő a feladat végrehajtásának hosszúsága... Pl. ha eredetileg 3 reagos feladata volt, akkor egy hét csúszás után minimum 10 reagot kell írnia.
¤Ha úgy dönt az illető, hogy ír a topicba, viszont nem szívat meg senkit, akkor halad tovább a játék, a fentebb említettek szerint.
¤Aki ír ebbe a topicba, felvállalja, hogy az utána következő játékos talán éppen rajta akar bosszút állni!
¤A kiszabott feladatokba az érintett emberen kívül más játékost tilos bevonni! Tegyük fel, hogy a Havas bolygón élő Hóágyúi azt kapja feladatnak, hogy csenje el a Gigantionon élő Űrdaráló naplóját... viszont, mivel külön bolygón élnek, az se biztos, hogy valaha az életben találkoznak... Remélem, értitek a lényeget... senki sem akarja, hogy hónapokig várni kelljen... Így, Hóágyú max. azt kaphatja feladatnak, hogy csenje el valaki (egy másik, meg nem nevezett játékos/meg nem nevezett njk) naplóját.
¤Egy feladatban, csak egy napot nem meghaladó teendőre lehet utasítani a másikat. (Olvasson egy könyvet. És nem egy héten keresztül, minden nap olvasson könyvet...)
¤Egymás után kétszer ugyanaz a játékos nem következhet!


Ha kérhetem, a kiszabott feladatok maradjanak a jó ízlés határain belül, ám ha ennek ellenére valaki túlságosan sértőnek érzi a saját végrehajtandó feladatát, az jelezze valamelyik adminnak, vagy moderátornak! Ő elbírálja, s ha valóban túl durva a feladat, akkor kötelezi a feladat kitalálóját, hogy Ő maga hajtsa végre, vagy változtassa meg a feladatot! Ezután minden a megszokott rendben halad tovább.Íme egy példa:

1. reag: Malackáé, és mivel jó szívű, úgy dönt, hogy senkit sem szivat meg.
2. reag: Micimackóé, aki arra utasítja a Malackát, hogy vegyen két csupor mézet, így, ha legközelebb elmegy hozzá, talán megkínálják.
3. reag: Tigris is gonosz, ezért arra utasítja Micimackót, hogy tornázzon végig egy fitness kazettát...
4. reag: Nyuszi is gonosz, ezért úgy dönt, hogy Tigris ásson fel egy egész kertet...
5. reag: Micimackó túl rendetlennek találja Nyuszi házát, ezért úgy dönt, hogy Nyuszi tartson nagytakarítást.
6. reag: Füles is beszáll a játékba, de valami csúnya dolgot akar csinálni Micimackóval... Micimackónak ez nem tetszik, szól az egyik moderátornak, hogy beszéljen Fülessel. A moderátor úgy dönt, hogy ez tényleg csúnya kérés Fülestől, így kötelezi, hogy javítsa a feladatot. Füles gondolkozik, gondolkozik, végül úgy dönt, hogy inkább még sem ad feladatot Micimackónak.
7. reag: Malacka úgy döntött, hogy megint szerencsét próbál, ír is egy reagot, de Fülessel nem akar kitolni, ezért ismét nem ad feladatot.
8. reag: Nyuszi ismét színre lép, és bosszúból azt a feladatot adja Malackának, hogy csókoljon kezet valakinek az utcán...
9. reag: stb.... stb... stb...


U.i.:Ha bárkinek bármi kérdése, panasza van, nyugodtan jelezzen!
U.i.2.: Kedves staff kollégák, ha gondoljátok, ti is beszállhattok a játékba, elvégre mindenki saját karakterekkel játszik.


Jó szórakozást! ;D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Játék ~ Aki másnak vermet ás...   Vas. Május 30, 2010 6:48 pm

Megatron főnök urat kéretik elmenni Judynatorhoz és csókolja meg. Laughing
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Játék ~ Aki másnak vermet ás...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Egyéb :: Off fórum-
Ugrás: