Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Iacon csatorna rendszere

Go down 
SzerzőÜzenet
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Iacon csatorna rendszere   Pént. Szept. 24, 2010 6:38 pm

*Amint le ugrottam valami folyadékba estem. Szerencsére nem energon volt, de nem is víz csak valami folyékony anyag.
~Nincs most idő úszikálni. Gyorsan meg kell lépni amíg lehet.
*Nem volt valami jó a terep így csak sétálni és futni tudtam. Ha Judynator követ ő is kénytelen futni mivel elég sok cső lóg ki össze vissza ami akadályozza a repülést.
~Ilyenkor bezzeg sehol egy telepjáró abroncs vagy mi a dög.
*Vigyáznom kellet, mert a csatornákban állítólag sharkticonok, menekültek meg állítólag cannibálok bujkáltak. A legkevésbé sem akartam itt lenni, de Judynator ere a megoldása kényszerített. Szerencsémre még nálam voltak a fegyvereim így tudtam védekezni bármi ellen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Pént. Szept. 24, 2010 10:11 pm

Judy beugrott a csatornába és felmérte a terepet. Egyáltalán nem zavarta, hogy a hely milyen mocskos, büdös és ki tudja, hogy mi folyik a lábainál a csatornában.
~ Túl sok cső meg minden egyéb lóg ki a falból ahhoz, hogy repülni tudjak.
Elindult gyalog, de inkább futólépésben. Azonban fel volt készülve, hisz tudta, hogy a csatorna nemcsak jó átjárónak szolgálat szökevény Autobotnak vagy betörő Decepticonnak, hanem itt laktak a csatornában az úgy nevezett csatornalakók Sharkticonok, Mechannibalok, menekültek és más alvilágiak. Múltkor Hot Shot is járt csatornában egy kisebb csapattal és véletlenül összefutottak a csatornalakókkal, aminek rossz vége lett majdnem...
~ Mondjuk ez is veszélyes vállalkozás volt felőle. Warusz nem tudja, hogy milyen veszélyeknek tette ki a tyúkszaros életét és az eszetlen processzorát... pedig a processzorokat imádják a mechannibalok, de annyira is utálják a fényt.
A bal tenyerébe energiát gyűjtött és villámgömb keletkezett, amit világításra használt. A sötét csatornában ez volt az egyetlen fénycentrum. A csatornába élő patkányszerű mechaorganikus lények ijedten menekültek előle.
A fővezérhelyettes szorosan Warusz nyomába eredt. Eddig semmilyen csatornalakó nem támadt rá, de így se elég könnyű kerülgetni a kiálló dolgokat. A jobb karjával, vagyis most a fénypengéjével utat vágott magának.
~ Rohadt csövek és kábelek... mint egy dzsungel! A földi hajléktalanok is sokkal tisztább körülményekben laknak ehhez a helyhez képest.
Ahogy ment végül mozgást látott pár méterrel az alagútban. Warusz nem messze tőle menekült, bár mivel ő nem használ világítást és csak az optikájára van hivatkozva, nem sok esélye van könnyedén kikerülgetni az akadályokat.
- Állj meg!
Szólt utána. Egy kicsi szikrát küldött Warusz hátába, ami nem okozott semmilyen sérülést, de viszont jól megcsípte, hogy magára vonhassa a figyelmét.
- Nem fogsz tudni lerázni, amíg el nem kaptalak és visszaviszlek a bázisra. És arra nem gondoltál amúgy, hogy egy hozzád hasonló kezdőnek ez a hely veszélyes?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Szomb. Szept. 25, 2010 7:38 am

*A terep elég nagy gondot okozott főleg, hogy a nyakamban Judynator loholt meg is támadott. Ki vételesen nem teljes erővel de még így is bosszantott.
-Na látod ez vagy te a saját társaidat támadod így mutatsz te példát gratulálok. És persze én lennék a kezdő, mert meg mutatom neked milyen ki számíthatatlannak lenni. Így legalább fel készülsz Megatron fogadására. Mivel hagytad a kémeit meg lépni tudja jól, hogy most meg van oszt va az erőnk. Szerinted én vagyok az esztelen mikor te hagytál ott egy bázist védtelenül, hogy üldözhess. Hát ismételten gratulálok igazad van a bázis nem fontos. De hogy meg mutassam igen is tudom mit csinálok kapsz valami tőlem.
*Hátra dobtam neki egy fény gránátot aminek a robbanásától én láttam merre menjek ő meg biztosan meg vakul addig míg egér utat nyerek.
~Ha találok egy kereszteződést akkor nyert ügyem van. Nem fog tudni követni ha még kutya bot lenne akkor sem bírná az itt lévő szagokat.
*Tovább mentem most már nem kellet sok, hogy le rázza magamról Judynatort és így talán békén is hagy 1 időre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Szomb. Szept. 25, 2010 12:24 pm

- Te beszélsz, aki több társát támadta meg, mint én egy nap alatt? Te beszélsz, aki ártatlan civileket lövöldöz, miközben én csak egy aprócska kis szikrával figyelmeztettelek? Igenis, te vagy a kezdő, mert az égvilágon semmit se tudsz, csak a saját fejed után menni. De most, hogy mondod, ha így csinálod tovább, tényleg kénytelen leszek megtámadni végre, hogy észt verjek beléd... ennyi erővel Optimus is egy gyáva és eszetlen lehetne, mert ő is magára hagyta az Autobotokat. A bázisunk most már a legnagyobb védelem alatt áll, ha nem tudnád és egy jó védelemhez nem csak egy fővezér kell, hanem csapatmunka.
Warusz egy fénygránátot hajít felé, azonban Judy a fénykardjával egyet ütött a gránátba, mint egy baseballütőbe, az pedig visszarepült a gazdája felé és robbanás őt vakítja meg.
Judy előretört és pillanatok alatt a falhoz nyomta Waruszt, akinek a kezeit összefogta az egyik kezével és a combjával a lábait szorította a falhoz.
- És még te tudod mit csinálsz... a saját fegyveremet akartad bevettetni ellenem. Hiába próbálsz felidegesíteni, akkor se tudod kiprodukálni belőlem, hogy megverjelek és akkor villoghatsz mindenkinek, hogy én csak mindenki verni tudok. Nem ismersz engem, nagyon nem... Na látod, ha elfogadtad volna Rodimusztól a nitro meghajtású rakétákat már rég a városban meg tudtál volna lépni tőlem. De te előre nem tudsz gondolkozni, csak ostobaságokat csinálni és patáliákat csapni, amibe ártatlanok épsége a tét. Hát ez vagy te, öcskös. Indulás vissza a bázisra! És semmi próbálkozás!
Judy energonos kötéllel kötözte le Waruszt és elindult visszafelé az alagútban. Alig pár méter múlva mindkettőjük nyakába egy szúró fájdalom hasított. Még csak észre se tudták venni a titokzatos támadót, már kómásan összeestek.

/Kéktengerbolygó - börtön/


A hozzászólást Judynator összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 25, 2010 4:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Szomb. Szept. 25, 2010 4:00 pm

-Blablabla ez vagy te sok szöveg semmi ész.
*Belerúgtam egy jó nagyot mikor Optimuszról beszélt.
-Te merészeled őt gyávának hívni százszor többet tett a botokért mint te valaha is fogsz.
*Már nem is hallgattam rá hagytam, hogy mondogassa az unalmas szövegét.
-Blablabla.
*Mikor meg próbált húzni meg sem mozdulok.
-Nocsak nem tudtam, hogy targonca is vagy.
*Hergeltem tovább aztán valami fájdalom ért amitől elestem.

/Kék tenger bolygó - börtön/


A hozzászólást Warusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 25, 2010 4:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Szomb. Szept. 25, 2010 4:05 pm

//Warusz, jatsd ki a reagodat, mert abból a helyzetből nem tudsz kijutni és még csak nem is győztél//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Pént. Nov. 12, 2010 6:04 pm

Judy később nedves, sötét helyen ébredt. Valahol a csatornarendszerben találhatta magát. Érdekes, hogy amikor már ezeket a csatornákat is megfigyelés alatt tartották, ez a rész itt kietlenebb volt annál. Sdeways biztosan itt lakhatott már egy jó ideje, mert mocskos csatornarendszer ellenére ez a hely el volt rendezve egy-két gépezettek és egy fekvőhellyel, amin éppen a lány feküdt. Ebből biztosra vette, hogy ez a Decepticon is ugyanúgy renegát lehetett, mint ő vagy Skorponok.
- Sideways?
Sideways épen a saroknál beszélt valakivel rádión keresztül, amikor felfigyelt a lány hangjára.
Mellékút: Most mennem kell. De úgy csináld, ahogy mondtam, különben vasdarát csinálok belőled!
Befejezve a rádiós beszélgetést Judy felé fordult a lehető legelégedettebb tekintettel.
Sideways: Jó reggelt, Csipkerózsika! Elég sokáig aludtál, miután elájultál a sok megpróbáltatás után, amiket megszenvedtünk Zeta Prime ellen. Ne aggódj, semmi se történt, csak helyrehoztam a sérülésed. Légy üdvözölve szerény hajlékomban, ahol a többi menekült, száműzött és más bestia lakik.
- Tudom jól, hogy mifélék laknak itt. Attól, hogy segítettél nekem és ápoltál, ugyanúgy nem bízom meg benned. Még mindig nem ismerlek elég jól.
Sideways: Nem értem, hogy miért akarsz ennyire megismerni... még te mondtad, hogy nem bízol meg bennem.
- Látod, ezért szeretném tudni, ki vagy te valójában.
Sideways: Megmondtam, hogy jobb, ha több információt nem tudsz rólam egyelőre. Olyasvalaki vagyok, akit gyűlölnek az Autobotok és a Decepticonok is megvetettek egy-két hibáért.
- És mik azok a "hibák"?
Sideways: Semmi különösebbek, csak az ilyen szokásos kudarcok, amiket elkövetünk néha. Háromszor is megmentettelek és mutattam neked egy-két dolgot, hogy mit hogyan használj... az adósom vagy, úgyhogy ideje megbeszélnünk, hogy mit kérnék tőled.
Judy csupa fül volt, de még mindig gyanúsan nézett a Decepticonra.
- Mit akarsz tőlem?
Sideways: Gyereket.
Judy erre dühösen elővillantotta a fénykardját és a Decepticon torkához szegezte. Ha valaki gyereket akar, akkor egyértelmű, hogy akkor mi a helyzet.
- Te mocskos perverz állat!!! Előbb próbálj megölni, mielőtt megerőszakolsz! Ha gyerek kell neked, keress egy másik nőt magadnak, de engem meg se próbálj...!
Sideways: Nyugalom, nyugalom! Nem úgy értettem, hogy gyereket! A "gyerek" szót igazából úgy értettem, hogy egy újonc. Mindig így szoktam a nálad fiatalabb kezdőket hívni megszokásból.
- Újonc??
Sideways: Igen, én az újoncokat gyereknek szoktam hívni. Nekem az elég lesz bőven, de inkább a Decepticonoktól.
- Minek neked egy újonc?
Sideways: Majd meglátod. Csak hozz ide nekem egyet.
Judy még sötéten farkasszemet nézett a Decepticonnal, aztán leresztette a fénykardját.
- Figyelmeztetlek: ha kavarsz, esküszöm, hogy a te fejedet is úgy fogom letépni, mint Magnusznak és Zetának! Esküdj meg rá!
Sideways: Esküszöm, akár az életem árán is.
- Helyes. Most elmegyek innen erről a mocskos helyről, de később visszajövök és majd kiigazolódik, hogy igazat mondtál-e.
A lány elfordult és elment a helyszínről. SIdeways egy darabig utána nézve sátánian vigyorgott a maszkja mögött. Judy még nem volt képes gondolatban olvasni, de jól sejtette, hogy itt valami készül.
Sideways: ~ Az még csak a kezdett, kicsi hercegnő. Egyelőre most az idióta Thrustra és Shockblastre számíthatok, hogy letudják azt, amire megbíztam őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   Csüt. Feb. 17, 2011 11:01 pm

Novafény: *arra ébred, hogy a csatornarendszer egy titkos helyén van egy falhoz kötve, és rémülten lát egy sötét alakot*
- Ki maga??
Alak: kuss! *izomból pofonveri Novafényt* mit számít neked?! Úgyis eladlak processzormosás és átépítés után a Decepticonoknak!
Novafény megrémülve: kérem ne...!
Alak: azt mondtam hallgass! *itt hasba rúgja szerencsétlen fembotot*
Novafény: *sírna a fájdalomtól, de visszatartja*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Iacon csatorna rendszere   

Vissza az elejére Go down
 
Iacon csatorna rendszere
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Autobot zóna :: Cybertron - Autobot terület-
Ugrás: