Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek

Go down 
SzerzőÜzenet
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 12:25 pm

Itt tartják fogva a foglyokat, de itt is folynak a kínzások és a kivégzések is, mitn Cybertronon a 'con területen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 3:21 pm

Amikor Judy magához tért, egy rabszállító űrhajóban találta magát Warusszal együtt. Mindkettőjük kezeit energonbilincsbe verték és az egész felsőtestüket is egy energongyűrű vette körül. Őket három nagyobb vízicon őr őrizte. AZ összes fegyvereiket talán még kómás állapotukban elkobozták, amik kézbe foghatóak voltak.
Kinézve az ablakon a fővezérhelyettes már sejtette, hová kerültek. A rabszállító hajó a Kéktengerbolygó vízalatti városa, Aquatica fölött lebegett.
~ Ezek szerint Mirage és Tidal Wave csapatai csapott le ránk. De hát senki se volt ott abban a szűk alagútban, pedig a radarjaink érzékelte volna.
Warusz vele szemben kómásan. Judy felébresztette elfojtott hangon, hogy az őrök ne hallják őket.
- Warusz...! Térj magadhoz!
Amikor az felébred, Judy a fejével intett, hogy nézzen körül.
- Remélem, most ebből fogsz tanulni... örülj, hogy csak mi ketten kerültünk bajba, bár szerintem valahol nagyon jól tudod, hogy mindez rajtad szárad.
Ha Warusz elkezdene okoskodni Judy szigorúan félbeszakítja a mondatát.
- Te miattad vagyunk a Decepticonok víziconjainak fogságában! Ha te nem kezdtél volna ész nélkül tombolni és menekülni, meg se történt volna ez! És nehogy azzal rukkolj elő, hogy ez nekem és a többi felettesednek az oka! Te voltál engedetlen nagyszájú és akkora bajkeverő... a te hibád. Most nézd meg, hová vezetett a te kis tombolásaid. Rodimusznak igaza volt, amikor kiosztott téged. Egy hálátlan, beképzelt, felelőtlen, engedetlen és nagypofájú őrült vagy. Nem is értem, minek álltál be Autobotnak... na de már mindegy, úgyis mindkettőnket megölhetnek. Ha pedig sikerül élve megúsznunki, úgyis majd téged fognak elővenni, ha a Tanács megtudja. És igazuk is lesz vele, mert veszélybe sodortad a fővezérhelyettest.
A szóbeli leteremtés akkora pofonokkal érheti Waruszt, hogy nkább jobb ha csendben marad. Másrészt különben az őrök azonnal cselekednek, ha valami bajt csinál.
A hajó lassan ereszkedni kezdett áthajtva a belvárost körülvevő burkon át. A város burok alatt száraz környezetben van. Azonban a rabszállító a két foglyot a főbázistól néhány kilométerre a föld alá vitte őket. A hajó egy nagy nyíláson keresztül ereszkedett le a föld alá ásott kikötőbe, ami a földalatti börtönhöz kapcsolódott. Az őrök leszállás után közrefogták Judyt és Waruszt és az űrhajóból elvezették őket a börtönök irányába.
~ Vajon hová vihetnek minket? Mit csinálna ilyenkor Mirage és Tidal Wave, ha megtudják, hogy engem is ennek a hülyének köszönhetően sikerült elfogniuk?
Sötét, tágas folyosón keresztül vezették el őket. Hallani lehetett a foglyok sikolyát és a lövéshangokat. A lövések a kivégzőtermekből jönnek, a sikolyok szinte akárhonnan. Egy fogságba esett Autobotot vittek el mellettük a kivégzőterembe.
Autobot: Könyörgöm!! Ne öljenek meg!! Mindent elmondok, amit tudok és segítek, csak az életem ne vegyék el!!
Az őrök behurcolták és mögöttük bezáródott az ajtó. Rövid időn belül lövések záporának zaja hallatszik és az Autobot többé nem sikoltott.
Judyt és Waruszt se a kínzókamrába, se a kivégzőterembe nem vitték. Őket a parancsnoki vezérlőbe hurcolták, ahol velük szemben egy elfordult széktámla volt. A széken pedig a börtönnek a vezetője ült, aki hátat fordítva neki nézte a kamerás felvételeket.
1. őr: Parancsnok! Elhoztuk őket! Itt van Judynator és a másik kis Autobot!
A szék ekkor megfordult. Egy sötétkék Decepticon nézett rájuk sárga optikákkal. Bár neki tengeralattjáró üzemmódja volt, mégis kecses alakja volt.
Parancsnok: Kíváló, kíváló! A felettesek örülni fognak Judynatornak. Vigyétek őket a börtönbe, de még ne csináljatok velük semmit! Mirage azt mondta, majd ideküld valakit a vezetőségből, amint megérkezik a kis hölgy a csatlósával együtt.
Őrök: Mozgás! - hajtották Judyékat.
Amitn intett a parancsnok, az őrök börtönbe vitték Judyékat. Egy üres cellába vezették őket,aztán úgy ahogy le voltak kötözve, úgy láncolták őket a falhoz. Amikor ezzel készen voltak, kimentek a cellaajtót bezárva őrködni körülöttük.
Judy megőrizte a hidegvérét. Hisz nem egyszer került már fogságba, de azt tudta, hogy Warusz nem akarja ennyiben hagyni. A víziconok gondoskodtak róla, hogy ne tudjon kiszabadulni semmiképpen se.
Hamarosan látógatóik érkeztek. Az őrök kinyitották a cellaajtót és hat újabb vízicon jelent meg. Az egyikük világoskék volt, üzemmódja cirkáló külsejű tengeralattjáró lehetett alakját nézve. Még a kecses, elit formája miatt is túlságosan különbözött a másik öt Decepticontól, akik nagyobbak és vaskosabbak voltak. Ketten egy ládát tartottak a kezükben.
Elit Decepticon: Lám-lám, kit látnak szemeim! Végre valahára személyesen is megismerhetem önt, Judynator kisasszony. Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Holdszárny vagyok, az aquaticai kincstári államtitkár, tanácsadó és jobbkeze a bolygóvezetőinknek.
Miközben bemutatkozott, udvariasan kezet fogott Judyval és csókot is nyomott a fővezérhelyettes kacsójára. Judy arca rosszullétet mutatott ki.
~ Most hogy belegondolok, Megatronnal is jobb csókolózni, mint nézni ezt a felesleges nyálömlengést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 4:22 pm

*Judynator szavaira ébredtem aminek nagyon nem örültem.
-Nagyszerű egy boszorka ébreszget.
*Körbe néztem láttam hol is vagyok.
-Zsír pácból pácba.
*Kicsit körözni kezdtem a nyakammal míg Judyanator előadást tartott.
-Nem kérdeztem a véleményed. Halál idegesítő tudsz lenni. Különben sem kérte senki, hogy üldözzél. Egyszerűen békén lehetett volna hagyni.
*Nem értette miért álltam közéjük ebből is látszott, hogy semmit sem ért és semmit sem tud rólam.
-Pff látszik, hogy semmit sem tudsz a be osztottaidról. Végül is neked mindegy nem a optikád előtt ölték le a társaidat meg több százakat.
*Többet nem szóltam hozzá rá sem hederítettem hiába magyarázott. A le szállást követően be vittek egy épületben ahol egy bot könyörgött az életéért.
~Na ennyit ér Judynator a színvonal meg romlott egy bot sem könyörögne inkább harcolna és botként hall na meg mintsem így végezze.
*Rövid időn belül találkozhattunk valami vezető félével, de nem igazán érdekelt. Hamarosan ki is kötöttünk egy cellában ahová be is jött egy vezért és kezet csókolt Judynatonak.
-és még én lennék az áruló. Pedig nem is én csókolózgatok az ellenséggel.
*Amennyire lehetett hátra mentem cella falához és neki dőltem.
-Remélem lehet kérvényezni, hogy egy arénában harcolva semmisüljek meg mint a mocskos kezetek állatl.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 5:00 pm

- Ha csak békén is hagytalak volna, akkor is nagy hülyeséget csináltál volna. Az én beosztottjaimról többet tudok, mint te rólam. És dehogynem, az én optikáim előtt is hullottak már el ezren.
~ Ha fele annyit tudna Optimus és az én történetünkből, akkor nem lenne ekkora szája. Szegény Optimus... róla se tud semmit ez a kis hülye.
Mondta ezt utoljára, mielőtt elvitték volna őket a cirkálóból.
- Maga csak ne kezitcsókolgasson itt nekem, elég bajom volt enélkül is. Mit akartok tőlünk?
Warusz csókkal való kis megjegyzésére odafordult az újonchoz.
- Warusz, kérlek, maradj csendben. Szerintem itt még a víziconok se kíváncsiak a véleményedre.
Holdszárny és a vízicon őrök már így is csúnyán ránéztek Waruszra, de a következő megjegyzésnél Holdszárny elővett egy vasrudat és egy erőset beleütött a hasába.
Holdszárny Elhallgass, te kis neveletlen rozsdafészek! Te még azt se érdemled meg, hogy magam végezzelek ki személyesen, kölyök! Csak ne szólj bele a felnőttek dolgába.
Az egyik őr szorosan Warusz mellé állt.
Holdszárny: Bizonyára kínoz a kérdés, hogy sikerült lecsapnunk rád, Judynator kisasszony. Az egyik kémünk épp véletlenül ara járt a csatornában, amikor felfigyelt rád és erre a kis... neveletlenre. Pontosan mögöttetek állt, de csak azért nem láthattátok őt, mert láthatatlan volt.
Elővett egy kicsi, tűszerű tárgyat, amit megmutatott Judynak.
Holdszárny: Ez egy olyan kifejlesztett kábítólövedék, aminek hangja nincs és észrevenni se lehet. Csak mi a víziconok használjuk ezeket, mert víz alatt is jól lehet ezeket használni. Szóval ezekkel kábítot el titeket a kémünk, aztán elvitt titeket a társaihoz. Igazából őfelsége Megatron nagyúr elé akartunk elvinni, de aztán Mirage úrnak jobb ötlete támadt és előbb idehozatott titeket. Nem tagadom, hogy lenne egy-két megbeszélnivalója veled, de mivel ő Cybertronon tartózkodik, én vettem kézbe az ügyet. Máris térjünk a témára. Megatron Mirage és Tidal Wave urakat bízta meg az Autobotk fővezérének keresésével... hol van Optimus Prime?
- Fogalmam nincs. - felelte határozottan Judy.
Holdszárny: Nézd, kisasszony, nem szeretnék erőszakhoz folyamodni. Ahhoz én túl kifinomult vagyok.
- Ha tudnám, akkor se mondanék semmit!
Holdszárny: Nagy kár. Fiatal lányokat bűn bántani, ahogy én szoktam mondani, de akkor másfajta erőszakhoz fogok folyamodni. A fiút.
Holdszárny csettintett egyet, mire a két dobozokat tartó őr letette a ládákat és kivették belőlük a tartalmaikat. Két hosszú fegyver volt az, amiből szikrák pattogtak ki. A fegyverek csövét Waruszra nyomták és fájdalmas sokkot okoztak neki.
Holdszárny: A fegyverek sokkológépek. Neked nem árt, mert tudjuk, hogy te különleges vagy, Judynator kisasszony, de a kics csatlósod keservesen meg fogja bánni, hogy összerakták!
- Hagyjátok őt békén! Lehet, hogy sok a rossz tulajdonsága, de a mi ügyeinkhez semmi köze!
Holdszárny: Nagyon sajnálom, de amíg nem mondasz semmit, végignézheted, ahogy addig süttetik ki az embereim a fiút amíg fel nem robban.
Judy nem hagyhatta annyiban. Akárhogy se kedvelte Waruszt, nem hagyhatta, hogy így elbánjanak vele. Gyorsan gondolkozott és kitalált egy tervet. Tudta, hogy kockázatos, de meg kellett próbálnia.
- Elvezetlek titeket oda, csak engedjétek őt el!
Az őrök azonnal abbahagyták Warusz kínzását.
Holdszárny: Valóban? Helyes, akkor nemsokára mehetünk is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 5:15 pm

*Eléggé össze rezzentem a gyomrostól.
~Óóó csak ne lennék meg kötözve darabokra szednélek.
*Magamban mosolyogtam, amikor az idióta Álca el mondta, hogyan kaptak el minket.
~Ez az picinyem mondj el mindent és amint meg szöktünk meg fogod bánni, hogy ki adtad az infót.
*Hamarosan elő került egy pár doboz fegyverrel majd kaptam is belőle egy kis ízelítőt.
-Ahhhh!
*Kiálltottam de nem sokáig kínoztak.
-Ostoba balga vezér helyettes. Hát téged ennyire könnyű átejteni. Amint meg mutattad nekik azt ami kell egyből meg ölnek mind kettőnket. Használd már az eszed inkább halok meg itt és most Autobot módra mint sem bármi hasznos a kezükre kerüljön. Ha most elárulod nekik azt amit tudni akarnak akkor veszélybe kerülhet egész Cybetron. Azért pedig te leszel a felelős, felejts el engem és hagyd, hogy meg szabadítsanak a rémséges látványodtól.
*Hörögtem neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 8:09 pm

Senki se figyelt Waruszra Judyt kivéve, azonban az őrök kárörvendve nevettek.
Holdszárny leállította az őröket. Közelebb lépett Judyhoz, aztán leszedte róla az összes köteléket, amit csak ráraktak.
Holdszárny: Rendben van, Judynator kisasszony. Hiszek neked. Hát akkor indulhatunk is most rögtön.
- Várjatok! Azt akarom, hogy Warusz is jöjjön.
Holdszárny: Ugyan, miért kéne, hogy az a kis semmirekellő is jöjjön?
- Hogy legalább először és utoljára találkozzon Optimus Prime-al. Így legalább jobb benyomást keltetnétek, nem?
Holdszárny: Nos... igaz. Udvariatlan dolog lenne kihagynia a találkozást Prime-al. Hozzátok!
Az őrök leláncolták a falról Waruszt, de a kötelékeket és a bilincset nem vették le róla, mert nem bíztak benne.
Őr: Ha szökni próbálsz, meghalsz!
Odabökdösték Judy mellé, majd Holdszárny vezetésével elindultak kifelé a börtönből. A fővezérhelyettes, amíg nem figyelt rájuk fél füllel se, odahajolt Waruszhoz és így súgta.
- Ne aggódj, fogalmam nincs, hol van Optimus, de sose adnám fel őt. Van egy tervem, hogy szabaduljunk meg tőlük, csak arra kérlek, legalább most az egyszer működj közre és ne csinálj semmit, amíg nem szólok.
Judy elfojtott hangja nagyon szépen kérőre váltott.
- Bízz meg bennem, és egy darabig élvezheted, ahogy megkapják a magukét. Csak most az egyszer, kérlek szépen...
A víziconok kivitték őket a börtönből. Ezúttal nem a rabszállítókhoz mentek, hanem egy óriási csatahajóhoz. Judynak ismerős votl egy kicsit a színek, de nem azzal törődött.
~ Remélem, beválik. Jó lesz egy darabig nézni menekülés előtt, ahogy ez a nyálpedál sznob és a kis cimborái kapnak egyet.
Amint a csatahajóra szállnak, az lassan felemelkedik és elindulnak aba az irányba, ahová Judy vezette őket. Holdszárny most már végig Judyn és Waruszon tartotta a szemét.
Holdszárny: Ajánlom, hogy Optimus Prime ott legyen, kisasszony, különben a kis cimborád aljasul meg fogja bánni.

/Dzsungelbolygó - Alpha-Q területe: Hegyormok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   Szomb. Szept. 25, 2010 8:20 pm

*Nem érdekelt, hogy az örök nevettek csak az, hogy Judy meg akarta adni nekik amit kértek.
-Áruló.
*Jegyeztem meg majd azt akarták sétáljak ki, mert Judy azt akarta, hogy velük menjek.
~Na mér csak ez hiányzott szemtanúja lehetek az árulásának.
*Nem tetszett mikor közel jött hozzám és a bizalmamat kérte.
~Kedz elegem lenni belőle, de ezekből a vízi roncsokból meg még jobban kezd elegem lenni.
*Nem válaszolok csak némán bólintok ez talán meg lepetésként hat rá. De az arcomon a most az egyszer bele fér arc kifejezést olvashatja le.

/Dzsungelbolygó - Alpha-Q területe: Hegyormok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom




TémanyitásTárgy: Re: Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek   

Vissza az elejére Go down
 
Börtön, kínzókamrák és kivégzőtermek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Decepticon zóna :: Kéktengerbolygó-
Ugrás: