Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hegyormok és sziklások

Go down 
SzerzőÜzenet
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Hegyormok és sziklások   Szomb. Szept. 25, 2010 8:12 pm

Errefelé laknak a legveszélyesebb bestia vagy Terrorcon Transformerek. Ha valaki errefelé jár, jó lesz felkészülni, mert nem tudni, milyen veszély vár rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Szomb. Szept. 25, 2010 9:08 pm

A gigantikus csatahajó egy nagyon hosszú űrhidas út után megérkezett Dzsungelbolygó sziklás-hegyes birodalmára. Holdszárny elámulva figyelte a naturális tájat.
Holdszárny: Nahát, milyen gyönyörű hely! Ha majd a bolygónak ezt a részét sikerül megszállni, szerintem Megatron őfelsége gyárakat fog ide építtetni vagy a mi Terrorconjainkkal fogja feltúratni az egészet. Kár lenne érte.
~ Majd akkor örülj, ha szembenézel olyasmivel, amitől a csavarjaid égnek áll.
Miközben gondolta, ránézett Waruszra nem egyszer, hogy nem-e akar valami olyasmit tenni, ami kudarcba fullasztaná a szabadulásuk lehetőségét.
A csatahajó a legközelebbi völgyben szállt le. A csapat a foglyaikkal elindultak az ormok felé Judy vezetésével, a lány sarkában pedig Holdszárny kacsázott a sziklák közt. Csak kis idő múlva kezdett el kicsit panaszkodni.
Holdszárny: Rohadt kövek! Ezt a helyet itt kezdem nagyon utálni! Ott vagyunk már?
- Már majdnem, csak kövessetek!
A csapat libasorban haladt tovább a hegyek közt.
- Lassan ott vagyunk!
Judy végül megállt, de a hangos beszélgetést akkor se hagyta abba. Igazából itt nem kéne lármát csapni, de Judynak pont ez votl a célja, hogy magukra vonja a figyelmet.
Holdszárny: Na?
Az elit vízicon furcsálkodva körülnézett, az emberei pedig bután vakargatták a kobakjaikat.
- Nos... valahol itt kéne lennie Optimusznak.
Holdszárny: De én nem látom őt! Hol van? Biztos, hogy jó helyre vezettél? Ha nem, azonnal megöletem a csatlósodat!
- Mindjárt itt lesz! Az én hangomat bizonyára felismerte.
Holdszárny: Jön? Na, épp idejében! Gyere csak elő, Prime! Megtaláltunk ám téged! Hallod, Optimus Prime?! Felfedeztük a búvóhelyedet!!
A hegyormok közt dörrenések zaja hallatszott, ám senki se reagált semmit. Holdszány már intésre emelte a kezét Warusz kivégzésének jóváhagyására.
Holdszárny: Ő az? Jön?
Vízicon katona: VIGYÁZAT!!!!!
Az egyik vízicon az elit főnöke elé ugrott, így a váratlanul ért támadás őt találta el. A mellkasából egy nagyméretű szúró energontör állt ki, ami szikrán szúrta a katonát. Holdszárny lábai előtt pillanatok alatt máris ott termett egy halott.
A föld ekkor remegni kezdett, aztán a föld alól kitört egy hatalmas fullánkos farok és csattogó méretes ollók, amik a földbe kapaszkodva húzták fel többtonnányi testet, amihez kapcsolódtak.
Egy méretes skorpiórobot közeledett feléjük fenyegető csattogásokkal. Judy, amíg nem figyelt oda Holdszárny, hátrált egészen addig, amíg Warusz mellé ért és megragadta a vállát. Titkon aktiválta a lézerpengéjét és levágta Waruszról a kötelékeket. és a bilincset.
- Ez Skorponok! Pillanatok alatt végezni fog mindenkivel... ha szólok, akkor iszkiri, de villámgyorsan, mielőtt minket is kinyír!
Skorponok hangja mennydörgően zengett az oromban.
Skorponok: Mit kerestek itt?! Megmondtam, hogy erre a területre be ne tegyétek a lábatokat, mocskos kis csúszómászók!
Holdszárny: Skorponok, te áruló féreg! Megatron őfelsége boldog lesz, ha a maradványaidat Mirage és Tidal Wave urak átadják neki! Mi nekünk elég megtiszteltetés lesz, ha meg nekik mi adunk át téged!
Skorponok: Óh, hogy oda ne rohanjak! Ha azt hiszitek, ti el tudtok bánni velem, akkor gyertek ide, kis vízimajmok! Vagy akár húzzátok be fületek-farkatok és sipirc haza, mielőtt szétbontlak mindannyiótokat!
Hogy nyomatékosítsa fenyegetéseit, azonnal lecsapott a farkával, és ezzel egy újabb két vízicont semmisített meg. Holdszárny előrántotta a lándzsáját és harca szállt a nagy Terrorcon ellen, nyomában a víziconok is csataüvöltéssel. Judy baljóslata beteljesedett: Skorponok csak most kezdett el igazán küzdeni a Decepticonokkal, de máris elintézte a fél bandát. Kárörvendően nevetett, közben hol lőtt, hol pedig az öklével odacsapott nekik. Lassan már csak Holdszárny és alig néhány katonája maradt életben.
- FUTÁS!!!
Kiáltotta Judy és átalakult jet üzemmódba. Amint Warusz is, azonnal elhúzták a csíkot, mielőtt Skorponok őket is megtámadja. Az egyik katona észrevette őket és lőni kezdett feléjük.
Vízicon katona: Uram!! Uram!! Szöknek a foglyok!!
Amint ezt kiáltotta, Skorponok farka lecsapott és átszúrta, mint a horog a kukacot. Holdszárny dühös üvöltéssel átalakult vízicirkáló módban és a foglyok után repült. A Terrorcon pedig utána.
Holdszárny: Úgyse menekülhetsz Judynator kisasszony! Az úr fog titeket várni az orom végénél!
Egy lövés szinte őt majd megsúrolta Holdszárny ekkor kapott észbe, hogy őt is üldözik. Más irányba váltott, hogy megpróbálja lezárni Skorponokot.
Skorponok: Gyere vissza, te elkényeztetett kis gyáva vízibolha! Nem végeztem még veled!
-Siessünk, Warusz! Ha közelebb kerülünk a bolygó Decepticon területére, onnan átszólhatunk Cybertronra, hogy nyissanak nekünk egy űrhidat! A bolygóvezér, Scourge szerencsére nem figyelteti a területet!
Már majdnem kiértek az oromból, azonban hirtelen meg kellett torpanniuk, mert egy óriás Transformernek az árnyéka vetődött rájuk. Az öblös, mélyen mennydörgő hangja beremegtette az egész hegyormot.
Tidal Wave: Tidal Wave! Tidal Wave! Waaaaave!
A hangjától máris hegyomlás keletkezett. Judy idpben észrevett egy nagyobb sziklát.
- Oda! Gyorsan!
Felkapta Waruszt és odarakta a szikla tetejére, aztán ő is leszállt mellé. A hegyomlás elérte őket, de mivel ők egy nagy szikla tetején álltak, semmi bajuk nem esett.
- Ez Tidal Wave! Őellene többen kellenénk ahhoz, hogy legyőzzük, csak menekülni tudunk!
Épp hogy az omlás továbbhaladt, gyorsan tovább kellett indulniuk, mielőtt Tidal Wave feléjük nyúl vagy pedig iszonyú erős torpedóival lőni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Vas. Szept. 26, 2010 10:46 am

*Míg az űrhajóban utaztunk nem csináltam semmit sem. A legokosabb dolgot tettem amit lehet csinálni ki kapcsoltam magam, hogy energont spóroljak. Egy beállított időzítő kapcsolt vissza a mély alvásból és elégedetten néztem az energon készletemet.
~Nagyszerű ha nem kapcsoltam volna ki magam nem lenne elég energonom.
*Hamarosan ki szálltunk és elindultunk majd egy jó idő múlva meg álltunk. Aztán meg történt aminek történnie kellet meg jelent Scorponok és el kezdett rendet vágni köztük. Judy hamarosan ki is szabadított, én akkor fel kaptam az egyik halott őr fegyverét majd átalakultam és mentem Judy után.
-Ez nagyon kockázatos akció volt. Ha Scorpicó nem lenen egy renegát álca a szökés nem vált volna valóra. Tégy egy szívességet és legközelebb autobot területre irányísd őket.
*Javítottam bele a tervébe, hogy meg értessem vele egy Prime sem kockáztatott volna ennyire. Aztán Judy fel kapot és egy sziklához vitt ott átalakultam és ellenőriztem a lopott fegyvert.
~A semmitől több, de sem sokat ér ez a kis csúzli.
*Először Tidal Wavera néztem majd Judyira.
-Most ezt komolyan mondod? Te jó ég! Mikro tetetek meg téged Primeré tegnap előtt?
*Sóhajtottam egyet azon, hogy nem valami képzett Prime áll mellettem.
-Na jó zöldfülű figyelj. Minden Prime első sorban az eszére és utána az erejére hagyatkozik. Neked most az erődre kell hagyatkozni. Használd a képességed. Fókuszáld a képességedet, hogy fel erősítsed aztán ha gondolod azt a behemottot képzeld el úgy mintha n lennék. Aztán küldj rá a legerősebb gömbödet és garantálom, hogy ropogósra sül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Vas. Szept. 26, 2010 4:08 pm

-Figyelj, ha Autobot területre vittem volna őket, már régesrég gyanús lett volna nekik! Ne hidd azt, hogy minden Prime egyformán csinálja, de akárhogy is alakult volna a terv, mindenképpen kockázatos lett volna, akárhogy is képzelted el másként!
Tidal Wave rájuk támadott, így a támadásokat gyorsan el kellett kerülni. Bár az óriás lassan mozgott, a torpedói viszont gyorsak és nagyon erősek.
- Zöldfülű? Mondja az, aki veszélyesen engedetlen és illogikus. Nem egyszer kellett már megküzdenem ezzel az élő hegyomlással, még Optimus se tudja erővel elintézni, hát még én! A villámgömböm annyit érne neki, mint egy bökdösés. Tehát honnan veszed, hogy egy erős villámgöbbel kisütöm és kész?
~ Még ilyenkor is képes okoskodni nekem egy idióta újonc.
Tidal Wave újra lecsapott, Judy elkerülte. A következő rakétasorozatoknál villámpajzsot állított fel mindkettőjüknek.
- Amúgy is már elterveztem mit fogok csinálni vele. Csak egy kis időre tudnánk eltenni láb alól, de viszont időt nyerünk. Tidal Wave nagy és erős, de az esze, az mint a tenger.
Judy átalakult repülő módba és megszüntette a pajzsot.
- Gyerünk! A hegyormok közé kell csalnunk a nagyra nőtt maflát.
A repülő Tidal Wave felé repült, az óriás pedig a fejével követte mozgását, ahogy a feje körül repkedett.
Tidal Wave: Tidal Wave, Tidal Wave! Tidal Wave elkapja Judynatort!
- Hé, nagyfiú! Olyan hülye vagy, hogy Mirage hozzád képest egy zseni, pedig Megatronnak ő egy féleszű hülye béna! De persze ti víziconok alig tudjátok felfogni... ja igen, és nem csak buták a víziconok, hanem még kislányok is! Ahogy ti kinéztek...!
Tidal Wave végighallgatta a sértegetést, de ehhez egy másfél perc kellett, hogy felfogja a helyzetet. Judy addig visszarepült Waruszhoz.
- Nyomás! Be az ormok közé! Ha még ott van Holdszárny és Skorponok, talán három legyet ütünk egy csapásra!
Az óriás Decepticon dühösen felüvöltött és elindult utánuk. Minden lépése földrengető volt.
Tidal Wave: Tidal Wave! Tidal Wave! Ezért megfizetsz, Judynator!
Közben rakétákat indított és kapkodott a szökevények után.
- Gyerünk, siessünk! Ha elég jól becsaltuk a másik kettőhöz, vissza is kell fordulnunk és minél gyorsabban átmenni a lábai alatt! Hasító sugarammal és a te rakétáiddal rájuk bomlasszuk a hegyormot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Vas. Szept. 26, 2010 9:25 pm

*Kezdet elgem lenn imár a csajból mióta követni kezdett folyton beszélt.
-Mi van picinyem energizer nyuszit ettél, hogy tízszer töbebt beszélsz mint kéne?
*A legjobb az volt, hogy Tidla Wave is lőni kezdet ránk.
-Tudod kezdem unni a sok szöveget főleg ha még lőnek is ránk. Ha nem tud elintézni akkor nem erőltettem.
*Elő jött egy tervel ami nem tetszett.
-Nagyszerű most fel bosszantottad gratulálok. Az ostobákat nem érdemes felhúzni ha nem tudnád, mert azt sem fogják fel ha meg lövik őket.
*Tidal Wave kezdett közelebb jönni ami nem volt túl jó jel.
-A salakba ha egy jobb fegyver lenne nálam szemen lőném és kész. De ez a lopott csúzli aligha lenne jó a célra,
*Átalakultam és elindultam az hely felé.
-Mondtam már, hogy utállak? Mert ha nem akkor most mondom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Vas. Szept. 26, 2010 11:50 pm

- Nos, így tanultam meg egyszerre többfelé is figyelni.
Warusz végül utolérte, de így is csak mondta rá a véleményeit.
- Tudtam, babám, én is úgy szeretlek, mint Sentinel Prime az embereket.
Tidal Wave dörömbölő cammogással követte őket a hegyorom közepéig. Holdszárny eközben még mindig Skorponok és a vad támadásai elől menekült. Kicsit megkönnyebbülhetett, amikor látta az óriás termetű főnökét.
Holdszárny: Tidal Wave úr! Segíts! Skorponok ki akar nyírni!
Tidal Wave erre megtorpant és már nem Judyék felé ment, hanem Skorponok felé.
Skorponok: Nocsak, Tidal Wave! Már messziről láttam azt az ostoba képedet! Múltkor már lerendeztelek... akarsz még egyet?
Tidal Wave: Tidal Wave dühös! Tidal Wave segít Holdszárnynak!
Judy csak nézett. Azt gondolta, hogy Szökőár buta, na de ennyire... Tidal Wave komoly verekedésbe kezdett a Terrorconnal, aki végre méltóbb ellenfelet talált benne. Skorponok páncélzata igen erős volt és az ütései is, de Tidal Wave is felvette vele a harcot Holdszárny segítségével.
- Micsoda óriásira nőtt balek! Gyerünk kifelé, amíg Skorponokkal verekszik!
Judy visszafordult. Ha Warusz is követi a tempóját, gyorsabban hajt kifelé. Mikor már kihajtottak, átalakult robot módba és mély koncentrálással fezsültséget gyűjtött magába. A hegyoldalakat célozta be, ahol még rengeteg nagy szikla állt a csatázók felett.
- Most lőj oda, Warusz! Hasító sugár!
Judyból villám tört ki, ami keresztül hasított a hegyoldalakon, és egy nagyobb földlavinát indított.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Hétf. Szept. 27, 2010 8:09 am

*Nem volt sok dolgom csak hajtani kellet meg figyelni.
~Tidal Wave nagyon ostoba, de a többi sem kutya. Scorponok előbb utóbb kénytelen lesz fel adnia renegát módot. Egy energon kockába fogadok, hogy Megatron el jön majd érte.
*Szépen meg vártam mikor már volt egy kis értelme lőni akkor átalakultam és a hegyet lőve reméltem azért ér valamit a lopott fegyver.
-Na addig húzzunk innen amíg lehet.
*Javasoltam és ismét átalakultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Hétf. Szept. 27, 2010 1:55 pm

Judy és Warusz támadásainak köszönhetően egy előbbinél is nagyobb omlás indult meg a szorosba, ahol még mindig tartott a közdelem.
Skorponok: Ez meg mi a fene??
Holdszárny: Ránk omlik!
Tidal Wave: O-ó... - nézett mint borjú az új kapura.
- No, végre egy jó ötlet. - egyezett bele Judy, aztán átalakulva elhajtottak Warusszal. A földindulás pillanatok alatt maga alá temette a két Decepticont és a Terrorcont, a szoros immár óriási földdel és sziklákkal volt elzárva.
Amikor már messzebbre értek, Judy megint átalakult és hátranézett.
- Azt hiszem, kis időbe telik, mire kikászálódnak onnan. Várjunk csak... itt lehet adást fogni.
bekapcsolta a rádióját és kereste a vételt a legközelebbi Autobot bázissal. Bár tudta, hogy itt Dzsungelbolygón nincsenek Autobot bázisok, de viszont innen könnyen lehetett Velocitronnal kapcsolatot teremteni. Azt is, hogy a jelet lefoghatják a Decepticonok, csakhogy mire ők észbe kapnának, már árkon-bokron lesznek, ha még marad idő.
~ Sietni kell, mielőtt Tidal Wave kikecmereg onnan.
- Vétel! Hallotok engem? Itt Judynator! Vétel!
Egy hang azonnal válaszolt sípolások és akadozások közt.
Autobot: Itt a velocitroni bázis, vétel! Nem tisztán, de hallunk, Judynator! Mit keresel te ott Dzsungelbolygón.
- Hosszú sztori, de erre nincs időnk. Gyorsan értesítsétek Cybertront, hogy nyissanak itt sürgősen egy űrhidat! A koordinátákat átadom!
A koordináták átadása köztben látni lehetett, hogy a szoroson az omlás mozogni kezd, aztán egy hatalmas kéz tör ki belőle.
- Siessetek! Gyorsan! - sürgette a velocitroniaiakat.
Tidal Wave: Tidal Wave dühös!
Zengte, és kimászva az omlásból elindult Judyék felé. Bár még messze volt tőlük, de így is nem maradt sok idejük a várakozásra. Skorponok is eközben kitört az omlásból, de Tidal Wave-e ellentétben a nehéz sziklák tömege kárt okoztak benne, így kénytelen votl visszavonulót fújni a föld alá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Hétf. Szept. 27, 2010 11:34 pm

*Csak haladtam előre és a vissza pillantóban láttam, hogy mamlasz kimászott a zsákból.
-Vendégünk lesz.
*Jegyeztem meg és már tudtam mit fogok tenni.
-Figy íme a tervem és nem érdekel mint mondasz meg fogom tenni ha közelebb ér az óriás. Na a terv a kövi oda hajtok és addig addig körzök körötte míg nem lesz elég magas a pór ahhoz, hogy ne lásson semmit sem. Ezzel időt gyerünk és mozgó célpontként nem fog tudni le szedni.
*Vártam a reakcióját, de úgy éreztem megint dőlni fog belőle a szöveg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Kedd Szept. 28, 2010 12:32 pm

- Nehogy odamenj! Mindjárt nyílik a portál! Másrészt pedig veszélyes is és a porod se biztos, hogy hatni fog! Itt maradsz és ez parancs!
Ha Warusz rá se figyel és elmegy, csak ordít utána.
- Azonnal gyere vissza! Már megint szeged a parancsot!
~ És mi van, ha Tidal Wave nem fogja látni a por miatt, de rá is léphet! Hülye ez a srác teljesen...
- Na jól van, tőlem azt csinálsz, amit akarsz, de ha szétlapít, az a te bajod lesz. Én szóltam előre.
Legyintet morogva, de a hangos beszédét már magának mondta. Ölbe tette a kezét leült és végignézte, mit csinál Warusz.
~ Optimus is megtailtaná neki, de Primuszom, ez a gyerek semilyen körülménye közt nem hajlandó érteni a szép szóból. Le fogom teremteni azt a barmot, aki rátette az Autobot jelvényt.
Tidal Wave közeledett. Újra bombázni kezdett torpedókkal a szökevények felé, Judy villámpajzzsal védekezett.
~ Ez az óriás balfasz is kitalálhatna végre valami újat. Mirage legalább jobbakat tud produkálni.
Az űrhíd ekkor kinyílt, de ez nemcsak kicsi volt, hanem rövid életű is. A rádiójában újra megszólaltak.
Autobot: Itt a velocitroni Autobot bázis, vétel! Megnyitottuk az űrhidat, de siessetek! Csal fél percig tudjuk fenntartani, de aztán bezárul!
- Warusz!! Gyere vissza, csak másodperceink vannak, hogy átmenjünk az űrhídon!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Kedd Szept. 28, 2010 12:40 pm

-Ne tégy úgy mintha nem tudnád, hogy teszek a parancsaidra.
*Tidal Wave nem rám figyelt inkább Judyt lőtte.
~Nem mondom szépen bánok a csajokkal. De talán rá jön, hogy ezt muszáj meg tennem. Ha a behemót szét lövi az űrhídat akkor lőttek a menekülésnek. Kockázat nélkül nincs győzelem.
*Elértem Tidal Wavet és amilyen gyorsan csak tudtam körözni kezdtem körülötte meg dudálni.
-Hé pancser hova lősz? Nem látod, hogy itt a vagyok?
*A por elkezdet fel felé szállni ha lenéz talán meg zavarodik aztán csak vissza kell mennem Judyhoz.
-Remélem el zártad a gázt mielőtt vissza megyünk.
*Viccelődtem közben néha Tidal Wavera lőttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Kedd Szept. 28, 2010 12:59 pm

Tidal Wave lenézett és a tekintetével követte a körülötte cirkáló Waruszt. Nem lőni kezdett, hanem a tenyerével és a talpával a földre csapkodni, de nem találta el Waruszt. De minden csapásnál még Warusz is ugratott egyet. SIkerül neki port kavarnia, de az óriás magassága miatt nem ért fel teljesen odáig,viszont a portól nem látta, hol van.
Warusz visszaindult, amint Judy kiabált neki az űrhíd miatt. Tidal Wave meg se érezte a lövéseket, de már felfogta, hogy Warusz a lövésekkel buktatta le magát a porban.
- SIess!
Kiabált Judy. Tidal Wave ekkor odacsapott, ahonnan jöttek a lövések a porból, Judy tisztán hallotta a reccsenéseket, amiből rájött, hogy az óriás Decepticon ezúttal nem tévesztett célt.
- Warusz!!!
Gyorsan cselekednie kellett, hisz a portál nemsokára bezár. Elrugaszkodva berepült a porba, hogy megmentse Waruszt, mielőtt Tidal Wave ismét lecsap. Előre tartotta a kezét és egy gyors mozdulattal felkapta egyik kezébe Waruszt. Tidal Wave ekkor csapott le rá...
A fővezérhelyettes optikái vörösre villantak, a másik kezével lefogta az óriás többtonnányi kezét és visszatartotta, amíg vissza nem lökte. Tidal Wave megdöbbenve nézett rá, és még Judy is saját magán.
Tidal Wave: Judynator erős! Judynator erős, mitn Megatron!
Judy Warusszal a karjaiban visszarepült a záródó űrhídhoz. Mire Tidal Wave keze megint centiméterekre volt tőle, addigra már áthaladt az űrhídon, ami bezárult előtte. Tidal Wave felordított mérgében.
Ahogy Judy ment az űrhídban Cybertron felé, végignézett Waruszon, akit Tidal Wave szépen lecsapott, mint egy legyet. Azonban nem annyira, hogy metálpalacsintává vált és nem vesztette el az eszméletét.
- Minden rendben? - kérdezte, bár legszívesebben hozzátette volna, hogy ő szólt előre, de inkább nem akart vitába szállni azzal, aki nem képes semmit se felfogni agyilag.
- Elviszlek a rehabilitációs központba, de ezúttal ne csapj hűhót! Így is elég sérült került miattad oda, úgyhogy ne várj ott kellemesebb fogadtatást.

/Cybertron - Autobot terület: Rehabilitációs kezelőközpont/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   Kedd Szept. 28, 2010 1:07 pm

*Láthatóan jól haladtam, de aztán elárultam a helyzetemet így rám csapot. Judy persze meg mentett mikor a legkevésbé vártam volna.
~Még, hogy nem bír vele akkor szerinted ez mi volt.
*Csak mosolyogtam mikor meg kérdezte minden rendben van-e.
-Fogjuk rá.
*Meg vontam a vállam.
-Felőlem úgy sem maradok ott sokáig. Mellesleg tedd meg azt a szívességet, hogy ha legközelebb kettesben akarsz velem lenni küldesz egy emailt. Semmi kedvem zárós utakhoz.
*Mosolyogtam tovább, persze tudtam nem érti a tréfát.

/Cybertron - Autobot terület: Rehabilitációs kezelőközpont/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hegyormok és sziklások   

Vissza az elejére Go down
 
Hegyormok és sziklások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Egyéb zónák :: Dzsungelbolygó - Alpha-Q területe-
Ugrás: