Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Tűztánc előtörténet

Go down 
SzerzőÜzenet
Tűztánc
1. szint
1. szint


Hozzászólások száma : 2
Join date : 2011. Jan. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Tűztánc előtörténet   Szer. Márc. 23, 2011 12:41 pm

Név:Tűztánc
Állampolgárság:Kívülálló
Lakhely:Ideiglenesen az űrhajó
Előtörténet:Ragadozó bolygólyán születtem. Maga bolygó szép volt, de az uralkodója egy rémálom. Nem, nem a külsejére céloztam. Sanyargatta a népem és mindent megtett az átkozott hatalomért. Még amikor kicsi voltam, a szüleim kapcsolata romlott és végül elváltak. Apám nem volt hajlandó engem elvállalni csakhogy nőzhessen. Anyámmal pedig költözkedtünk. Amíg kicsi voltam és nem tudtam megvédeni magam vert engem rendszeresen. Ha akkor én siránkoztam más felnőtteknek, persze hogy az álszent anyámnak hittek, aki mindig azt hajtogatta, hogy mennyire szeret és hogy soha nem bántana engem. A kiképzőben sem volt jobb dolgom. Egy barátom sem volt ott és ott bántottak fizikailag és lelkileg egyaránt. Egyértelműen rossz tanuló voltam. Idővel rájöttem valamire. Meg kell állítani a királyt! Szerencsére azért egy-két jóbarátom akadt. Velük hamar lázadást szerveztem, amibe végül évek multával a fél bolygó benne volt. A király életének saját kezüleg vetettem véget. Miután lecsitítottam a kedélyeket, és egy kicsit rendbe pofoztam a bolygót, egy normálisnak mondható uralom létrehozása után saját és új életet akartam kezdeni. Csakhogy a nép nem hagyott nekem nyugtot és addig piszkáltak, hogy én legyek a bolygóvezérük, míg csak beleegyeztem. Sikeres és szeretett vezér lettem. Persze ettől nem lettem hatalom mániás, a hatalom engem soha nem is érdekelt. Érdekes, a családom ebbe az időben azonnal előmászott, mint egy féreg, és jöttek bocsánatot kérni, hogy milyen rosszul bántak velem és hogy sajnálják az egészet. Gyűlölet futott végig rajtam, de nem öltem meg őket. Csak száműztem egy tőlem jó messzi városba. Ragadozó bolygólya ismét békés volt. De tudni akartam mi van rajtunk kívül. Így egy saját űrhajóval mindent hátrahagyva elhagytam a bolygót. Persze nem számított szökésnek, mert nagy előkészületek voltak előtte. Felfegyverkeztem, de tudom, hogy vannak rajtunk kívül is. Láttunk már néhány fajrokont, vagyis transformert. Biztos vannak erősebbek és gyengébbek nálam, ezért kezdőként kezdtem egy új, veszélyes életet. Legalább nem kell otthon rostokolnom. Félig meddig kutatómunkát végeztem, mert több bolygónál is megálltam és mintákat gyűjtöttem. Meg persze alkalmazkodtam de a vége mindig ugyanaz lett: folytattam végtelen utam az űrbe, minden kapcsolatomat megszüntetve az egykori bolygómmal. Most bajban vagyok, leállt a hajtómű, és sebesen közeledem egy transformerek lakta bolygó felé. Isten adja, hogy biztonságosan érjek földet! pale
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Tűztánc előtörténet   Csüt. Márc. 24, 2011 11:31 pm

Kedves Tűztánc... háááát igazából szólva nemtudom, hogy elfogadjam-e az előtörténetedet. Lássuk a helyzetet:

1. Ha valami új Transformer alfajt akarsz elkezdeni, akkor illene ennek az alfajnak a leírását megadni és ha elfogadjuk, akkor ki is tesszük az alcsoportokhoz vagy az NJK vagy más fan cuccokhoz. Csakhogy azért tudjuk, mivel állunk szembe a te esetedben (de úgy csináld meg, hogy ne legyen azért sokkal különb és ne olyan "én vagyok a legerősebb faj" típusú, hisz itt minden faj egyforma erővel rendelkezik, csak tudjad használni a harc során. Kivételt élveznek az NJK karik, a modik és az adminok, akik tényleg elit rangokat képviselnek... vegyök például Megatront és Cyclonuszt, aki itt az FRPG-n egy bolyg vezére is lett). Asszem talán új faj leírésokkal kapcsolatban is kell majd új szabályzatot csinálnom. Very Happy

2. Látszólag elég harcias és komolyabb figurának tűnik a karid, de kicsit reálisak és kritikusak vagyunk, úgyhogy kétlem, hogy vki csak úgy első szinten ki tud kezdeni egy bolygóvezérrel. Ja igen, mondtam már, hogy bolygóvezéri rangod nem lehet, mint játékos?

3. Örülnék ha leírod, hogy lezuhantál és ezután mit csinálsz, mert úgy jobb utána elkezdeni a játékot. Vagy igazából nem is tudom, hogy akartad ezt... talán jobb lenne előbb egyeztetni. Very Happy

Kis módosítás nem ártana és majd ellenőrzöm az elősztoridat és az új faj leírását, ha kész vagy! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Tűztánc
1. szint
1. szint


Hozzászólások száma : 2
Join date : 2011. Jan. 06.
Age : 25
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: új történet   Szomb. Júl. 02, 2011 4:43 pm

Név:Tűztánc
Állampolgárság:Kívülálló
Lakhely:Iacon
Előtörténet:Ragadozó bolygóján születtem. Azt hiszem a fajtám igen jellegzetes. Fel tudjuk venni bizonyos ragadozó állatok formáját. Még valami képességeimről, félorganikus vagyok, a bolygómon egyelőre az egyetlen. Egy prototípus vagyok félig a testvéreimből raktak össze. Mikor elkészültem, örömmel raktak be különböző képzőkbe. Fegyverhasználónak szántak és megtanítottak arra, hogy hogyan kezeljem a testem. És közben tanulmányoztak is, ami nem zavart. Csak hát kudarcot vallottam. Túl érzékeny volt a testem különböző vírusokra és fertőzésekre, másrészt nem volt fizikumában elég erős, harmadrészt gyenge volt a memóriám. Egyik nap, véletlen hallgattam ki egy mesterem beszélgetését az alkotómmal. Egy napot adtak nekem aztán meg akartak semmisíteni. Azonnal szökésre fogtam a dolgot. A kutatóbázist ismertem nagyon jól, ezért a szobámba rohantam, percek alatt összepakoltam, amit kell. Az esti ellenőrzést megvártam és úgy tettem mintha aludni készülnék. Tán egy órával később indultam el. A hangár felé vettem az irányt. Nem akartam megvárni a reggelt. Nem a legújabb típusú űrhajót választottam, mert ezekben sajnos nyomkövetőket szereltek be. Egy régebbit választottam, amelynek már a használatát megtanították. Egy igazi őskövület volt, de szívós. Észrevétlenül elindítottam és kirepültem vele az űrbe. A szívem/szikrám olyan hevesen dobogott, hogy arra nem volt kifejezés. Megnyitottam egy olyan portált, amely több univerzummal arrébb vitt engem. Sikeresnek bizonyult, mert átjutottam, de a rozoga űrhajó másképpen vélekedett. Áramköreit túlterhelte egy ilyen utazás és ami még rosszabb nagyon közel rakott le egy bolygóhoz. A hajtómű leállt, a gravitáció pedig egyre inkább húzott felé. Az egész hajó külső burka kigyulladt és zuhantam egyre mélyebbre. Amint áthatoltam a felhőkön egy hatalmas civilizációt pillantottam meg. Mintha az egész bolygó egy nagy város lett volna. Kár, hogy ez lesz a sírom, gondoltam becsapódásom előtt.

A városlakók, már akik az utcán tartózkodtak, csodálkozó arccal néztek az ég felé. Egy lángoló meteor közeledett feléjük, és mikor biztosra vették, hogy a közelükben fog becsapódni, pánikba estek. Sok idejük nem maradt hátra, néhány perc múlva a meteor egy elhagyatott telepen ütközött a földbe. Alig egy órával később már kutatócsoportok lepték el az idegen test környékét. Döbbenten állapították meg, hogy egy idegen űrhajóroncsot találtak. Átkutatták, és egy sérülésekkel teli robottestet találtak. Azonnal a gyengélkedőbe szállították. A roncsot pedig néhány nap alatt teljesen eltüntették.

Mikor felébredtem, fényes lámpák vakították optikámat. Robotok vettek körül, de nem teljesen hasonlítottak testvéreimre. Rémült voltam. Valamit beszéltek rólam és kivezettek az épületből. Valamilyen Optimusról beszéltek és elvezettek hozzá. Ő pedig nem tudott velem mit kezdeni, mert nem ért rá arra, hogy velem foglalkozzon. Itt maradtam valami Iaconba és most várom a csodát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tűztánc előtörténet   

Vissza az elejére Go down
 
Tűztánc előtörténet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Játékhoz szükséges dolgok :: Előtörténet-
Ugrás: