Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Villámhasználók

Go down 
SzerzőÜzenet
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Villámhasználók   Szomb. Feb. 27, 2010 8:45 pm

Az erre specializálódott villámhasználó Transformerek az áramvezetés, szikrázás és egyéb villámképességek mesterei. Akik ezen a kaszton állnak, olyan fegyverzetekkel rendelkezhet, amikkel képes előállítani a feszültséget és ezekkel lő is. De vannak olyanok is, akik puszta kézzel csinálják, de azokból kevés van.
A villámhasználók, ha már nagymesterei ennek a kasztnak, az egyik legveszélyesebbek is egyben, viszont a gyengepontjuk a nedvesség és a víz. A tanulható képességek szintfüggőek!

1. szint:

Energiagyűjtés (egyedi, csak engedéllyel)
A környezetéből felfogja, összegyűjti, és hasznosítja a feszültséget ujperecekre szerelt kis begyűjtőkkel. Elektromos holmik netán élőlények között, vagy viharban könnyebb, hatékonyabb.

Kézi kisütés
Tenyerébe elektromos feszültséget gyűjt, majd ellenfelét megérintve kisüti azt.
Ez égési sérüléseket és jelentős görcsöt okozhat magasabb szinten. Akár a mozgást is megállíthatja. Minél tovább tart az energiagyűjtési fázis, annál erősebb lesz a támadás.

Fegyveres kisütés
Hasonló, mint a kézi kisütés, csak egy feszültséggyűjtő fegyverrel műkődik ez. Minél többet gyűjt a használó, annál erősebb lesz az elektromos lövedék.

Villámvért
Első szinten még csak kisebb villámok csapnak ki a felhasználó páncéljából abba, aki megérinti, magasabb szinten már egyre inkább látható, villódzó vilámok veszik körül.


2. szint

Ujjból kitörő villám
Az összegyűjtött energia villám formájában csap ki a villámhasználó kezéből a célpontba. Dönthet úgy, hogy az ujjából hozza létre, ezesetben valamivel kisebb lesz a kicsapó villám, de pontosabb, könnyebb vele célozni.


3. szint

Visszapattanó villám
A 2-es szintű képesség, vagyis az ujjból kitörő villám képességének egy trükkösebb változata. Valójában a képesség ugyanaz, csupán a használó, ha nem találja el a célpontot, visszapattinthatja bármilyen felületről a villámot, és a visszapattanó villám még mindig eltalálhatja a célpontot. Magasabb szinten akár fordulni is tud így a villám.

Villámgömb
A villámhasználó kezében egy villámgömb jelenik meg, melyet az ellenfél felé lő/hajít el. Mikor becsapódik, ha nem a célpontot találja el, akkor a belefoglalt energia kisebb villámok formájában kicsap, és pár méteres körzetben megcsaphatja a közel állókat.


4. szint

Sokkoló vért
A használót hatalmas erejű, cikázó villámvért övezi, ami megvédi bárkitől sokkolva azt, aki hozzáér.
Feltétel: Villámvért ismerete
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
 
Villámhasználók
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Leírások :: Képességek-
Ugrás: