Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Miniconok, mint harcitárs/fegyver/képességfejlesztő

Go down 
SzerzőÜzenet
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Miniconok, mint harcitárs/fegyver/képességfejlesztő   Vas. Feb. 28, 2010 12:56 pm

A Miniconokról tudjuk, hogy kicsik és mégis nagyon erős képességeik vannak, és a csoportjaik is különbözőek. Azonban nem minden Transformernek van, hisz csak az Armada-beli alapra igazolódott Transformerek (kivétel Vector Prime) képesek rá... de ha a vezetőség megelégszik a Miniconnal nem rendelkező játékossal, akkor játékon belül úgymond kifejlesztik neki a kapcsolódási helyet, ahová majd a leendő Minicontárs fog csatlakozni, aztán a kedve szerint megszerezheti vagy megkaphatja az első Miniconját.
A háromtagú Miniconcsapatokat csak tiszti szinten lehet megkapni!

1. szint

Kapcsolódás
Ez alapvető a Miniconok gazdáinak, hogy megtanulják, mert ha ezzel nem rendelkeznek, hiába van kis társuk, nem fognak tudni kapcsolódni és a támadásai se lesznek erősebbek.
Amikor a Minicon rákapcsolódik a karakterre, a képessége és a tűzerő 25%-al erősebb lesz. Magasabb szinten akár 50%-al is. A legmagasabb rangi szinten 100%-osan.

3. szint

Csapatkapcsolódás
Olyan, mint a kapcsolódás, de itt több Minicon kapcsolódik a gazdájukra. Ezzel viszont 75%-al erősebb lesz minden támadása. Magasabb szinten meg már 100%-al. A legmagasabb rangi szinten háromszor annyira.

4. szint (tiszti rangtól)

Alt módú kapcsolódás
A Minicon rákapcsolódik az alt módú gazdájára. Ilyenkor az altmódi képességek 25%-al nő. Magasabb szinten 50%, legmagasabb rangi szinten 75%-al.

8. szint

Kardszikrázás (Karddá egyesülő Minicon-csapat)
A karakter Minicon-csapata karddá kapcsolódnak össze, a kard Star Wars-as lézerkardként fog világítani és erőt kezd gyűjteni magába, amíg tetszés szerint elegendő lesz, és akkor robbanó szikrákat kezd zúdítani az ellenségre, aki kisebb-nagyobb sérüléseket kap. Minnél több ideig tölt, annál erősebb lesznek a szikrák.

Pajzs (Karddá egyesülő Minicon-csapat)
A karakter Minicon-csapata karddá kapcsolódnak össze. A használó lendületesen kezdi gyorsan forgatni annyira, hogy az ellenség lövései és a kardja nem tud rajta áthatolni.

Suhintó támadás (Karddá egyesülő Minicon-csapat)
A karakter Minicon-csapata karddá kapcsolódnak össze. A karakter erőt gyűjt, aztán suhint és olyan áramlatot csinál, amivel messzire elrepíti az ellenségét. Minél lendületesebb és erősebb, annál hatékonyabb (poénból: Ha Tidal Wave csinálná, az ellenség Cybertronról a plútóig repülne!XD)

Harcos Minicon (Egy nagyobb Miniconná egyesülő Minicon-csapat)
A karakter Minicon-csapata egy nagyobb Miniconná kapcsolódnak össze. Ebben az állapotban a Minicon képes harcba szállni a gazdájával együtt a Minicon-csapatok egyesült erejével.

Majd ha lesznek még, akkor bővíteni fogom ezt a listát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
 
Miniconok, mint harcitárs/fegyver/képességfejlesztő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Speciális Képességek (Összesítő)
» -=Sharingan=-
» -=Unazaki klán=-
» -=Sima Jutsuk=-
» Kaz Kunora Fegyverkereskedés

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Leírások :: Felszerelések-
Ugrás: