Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Szer. Okt. 27, 2010 5:34 pm

Judy és Sideways kerülték a préseket, ezalatt Zeta Prime hatalmas hologramja végig Judy felé szólt.
Zeta: Judy! Tudom, hogy odabent a régi vagy, csak félsz megküzdeni a gonosz erővel! Kérlek, harcolj ellene, amíg nem késő! Tedd meg ez a barátaidért, az Autobotokért és az Univerzum békéjéért!
- Hallgass! Nem hallgatok egy halálraítélt szövegeire!
Sideways: Ez a beszéd, kislány! Az Autobotok csak beszélnek és beszélnek, de sose történik az, amit akarnak! Te is tudod, hogy Megatron már megadta neked a jutalmad egy részét.
Judy zavarba jött ettől, de épp emiatt majdnem lenyomta egy prés, ha nem reagál időben. Eközben a vezérlő tetején pontosan a hologram alatt megnyílt egy rés. Judy mozgás közben belenézett messziről és megállapította, hogy odabent egy nagy energonos szikra van, amely az egész vezérlőt és a támadásokat működteti.
~ Ha netán oda belövök egy erős lövést, akkor biztosan szétrobbantaná a vezérlőt és leállnának ezek a prések.
Judy félreugrott a ráeső préstől, és közben megemelte a karjait, amibe már összegyűjtött minden feszültséget mágneses erővel egyetemben.
- MÁGNESES HASÍTÓSUGÁR!!!
Villódzó fénycsík eltalálta a vezérlő gyenge pontját, és a lövésre az energonos szikra erősen szikrázni és hasadni kezdett, a hologram szakadozás után eltűnt. Működési zavarok jöttek, közben bent lévőket megcsapta árammal. Zeta Prime Magnuszhoz hasonlóan kisült, ahogy Novafény és Ezüstangyal is, de őket nem érintette annyira a csapás, mint az ex-fővezért. Eközben a prések megálltak. Egy közülük épphogy már súrolta a fekvőhelyzetben maradt Judy fejét.
A gépezet felrobbant. Novafény a miniconjával a kezében a falnak ütközött és elájult, Zeta azonban ott maradt egy helyben, de szikrázó, sérült testével ő se tudott egyhamar talpra állni.
Sideways: Szép munka volt, Judy. Zeta most gyenge, mint a harmat. Most vagy soha, végezz vele és vedd a fejét, ahogy az urad kívánta.
Judy sötéten elmosolyodott. Elővillantotta a fénykardját és Zeta Prime felé vette az irányt. Az Autobot nem csinált semmit és még csak nem is védekezett. Sejtette, hogyha leszedik a fejét és elküldik Megatronnak, az biztosan információkat fog levenni a memóriájából, így amíg éppen mindent automatikusan törölni kezdett a fejéből, időt próbált nyerni.
Zeta: Kérlek Judy... te nem vagy gyilkos. Ne engedj a kísértésnek és Megatron erejének... szükségünk van rád is, ahogy Optimuszra is...
- Nem érdekelnek a szövegeid, öregem.
Zeta: Megatron fegyverként használ téged... felhasználja a hatalmad Cybertron, később a galaxis, majd az egész Univerzum leigázására... kérlek, hallgass rám, barátok vagyunk...
Judy megragadta Zeta vállát és felrántotta maga elé, hogy még utoljára az élő Prime optikájába nézzen.
Zeta: Látom, én semmire se megyek...kudarcot vallottam... majd Optimus megment téged... tessék, feladom... végezz velem. Ölj meg, hogy te életben maradhass...
Itt már a törlési programja befejezte a munkát, Zeta addigra már értetlenül nézett Judyra. A lány először meglepődött a szavakon és a történésen, de visszatért arra, amit csinálni akart.
- Mi az utolsó szavad?
Zeta: Az a kérdés... hogy te ki vagy...
Egy szikrázó suhintás és egy halálsikoly, majd Judy az egyik kezében emelte maga elé Zeta Prime levágott fejét. Ha Novafény itt magához tér, csak annyit látott, hogy Judy megölte az Autobotok néhai fővezérét és már a kezében nézegette munkája gyümölcsét. Sideways odasétált Judíyoz, akinek a válla mögül nézett rá a fejre.
Sideways: Nagyon szép munkát végeztél, kicsi Judy. Most pedig ezt is küld el Megatronnak és már csak Rodimus Prime hiányzik a kollekciójából. Ügyes vagy.
Végigsimított a lány vállán, de Judy csak elrántotta tőle.
- Ne érj így hozzám! Segítettél nekem, de nem bízom még meg benned. Még mindig nem tudok rólad semmit.
Sideways: Így a legjobb. Ha egyelőre semmit se tudsz rólam.
A Decepticon gonoszul evigyorodott és rápillantott Novafényre. Előrántotta a fegyverét, hogy megölje őt és a Miniconját. Judy azonban megfogta a fegyveres karját és lerántotta.
- Nincs időnk rá! El kell mennünk ínnen, amilyen gyorsan csak lehet!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Szer. Okt. 27, 2010 5:55 pm

Novafény: *nézi, hogy kerülik ki Judy-ék a préseket, majd hallja, amit Sideways mondott*
~ az a rohadt szemét...!
*ekkor őt és a miniconját megcsapta az áram, mikor Judy használta a villámképességét, amitől felsikoltott a fájdalomtól, majd egy robbanás után a falnak ütközött ő és a minicon-ja, majd elájult. majd arra ébredt fel, hogy Judy megölte Zeta-t!*
- ne... Crying or Very sad
*ezután Sideways meg akarja ölni, de Judy megállítja, majd mikor mnnének el, Novafény bedühödik*
- MENJ CSAK JUDY, MEGATRON ÚGYIS MEGÖL MAJD, MIKOR MÁR NEM KELLESZ NEKI! Mad
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Szer. Okt. 27, 2010 6:29 pm

Judy még visszafordult Novafény szavaira, mielőtt elment volna.
- Semmit nem értesz. Többről van itt szó, mint "megöllek ha már nem kellesz" dolog. Megatron sem tud rólam semmit, de majd rájön, hogy ki is vagyok én igazából azon kívül, hogy Cybertront én örököltem.
Sideways: Menjünk, kicsi hercegnőm, mert hallom kintről az Autobotok lépteit.
Judy és Sideways eltűntek, de nemsokára megérkezett az Autobot egység Rodimusszal az élen. Körülnéztek, majd a szemük megakadt a sérült Novafényen és a halott, fejetlen Zeta Prime-on.
Rodimus: Ez nem lehet igaz... nem létezik...
Az egyik nőnemű Autobot hisztérikusan felsikoltott, majd odahajolt az egyik szintén elkeseredett barátnője vállára sírni, a többi Autobot is lehajtották a fejüket vagy pedig némán bámultak megrökönyödött tagokkal. Rodimus letérdelt Zeta teste fölé.
Rodimus: Előbb Ultra Magnus... most meg Zeta Prime! De miért?? Ő nagyon jó fővezér és szenátor volt! Egy erős, harcra kész öreg Autobot volt. Őt végképp nem lehetett csak úgy megölni... szegény Zeta Prime, őt már a Primus vigyázza.
Az alvezér felállt és odament Novafényhez. Persze odahívta Red Alertet is, hogy hozza rendbe Novafényt és a Miniconját. Biztos volt benne, hogy a lány mindent látott és el tudja mesélni a részleteket.
Rodimus: Novafény. Kérlek, mindent mondj el! Tudni akarom, mi történt itt, és ki ölte meg Zeta Prime-ot... jaj Primuszom, Judyt is értesíteni kell az öreg haláláról! Annyira kedvelte őt is, ahogy Optimuszt.
Egy Autobot: Biztos ugyanaz a rohadék ölte meg Zetát, aki Magnuszt is legyilkolta, hisz hiányzik ennek a feje is!

Eközben Judy teleport postán elküldte Zeta Prime fejét. De épp ezután összeesett és alig bírt felállni. Sideways karjaiba kapta a lányt és elindult vele. Lefelé a csatornákba, bár tudta jól, hogy ott se maradhatnak sokáig, hisz már a csatornákat is és más földalatti helyeket is már figyelnek.

/Judy útja a csatornákhoz/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Szer. Okt. 27, 2010 7:40 pm

Novafény: *sír a gyötrelemtől, amit látott, majd mikor hallja, hogy Rodimusz említi Judy-t, egyből kifakad*
- Judy volt! Judy ölte meg Zeta urat és Magnusz urat! Megatron Decepticon-t csinált belőle valahogy!! Vele volt egy Sideways nevű Álca!!Crying or Very sad
*térdre roggyan, annyira fáj neki lelkileg, amit látott. a Minicon-ja is próbálja magához téríteni a sokkból*
Ezüstke: bip!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Szer. Okt. 27, 2010 8:14 pm

A hallottaktól az összes jelenlévő megrökönyödött, még Red Alert is egy pillanatra abbahagyta Novafény gyógyítását.
- Az nem létezik. Judy nem tenne ilyet sohase. - mondta Rodimus hitetlenül. Akárhogy is, Novafényről tudta, hogy ő soha nem hazudik a szemükbe. A többiek meg végképp nem hitték el, amit a lány mondott, de Novafény túlságosan összetört lelkileg, hogy egy szót nem mertek szólni. Ezalatt Össztűz megtalálta a vezérlő fekete dobozát, amit magára köttetve elkezdett lejátszani. Mindenki hallotta mindazt, ami itt történt.
Össztűz: Ezek szerint tényleg igaz... Judyból Megatron gyilkológépet csinált.
Egy Autobot: Rodimus Prime? Értesítsünk erről mindenkit?
- Nem. Judy nem magától pártolt át. Semmiképpen se szóljunk senkinek se, csak Alpha Trionnak és Omega Supereme-nek. Az Elit Gárdának meg végképp nem szabad erről tudnia, mert biztos nekirontanának Judynak és akár meg is ölhetik. Valahogy vissza kell őt hoznunk. Akár a fejemet is megkockáztatom, de Judynak vissza kell térnie hozzánk! Novafény, tudom, hogy neked mindez nagyon rosszul esik, de neked is hallgatnod kell erről Judy érdekében. Ha kérdezik, csak annyit mondj, hogy Zeta Prime haláláról is csak annyit tudunk, mint Magnuszéról.
Komolyan belenézett Novafény optikájába.
- Megértetted, katona? Még a barátaidnak vagy más bajtársaidnak sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Szer. Okt. 27, 2010 8:29 pm

Novafény sírva: igen Crying or Very sad
*ekkor rosszul lesz és elájul!*
Ezüstke: BIIIIIP! Shocked
*rémülten próbálja a minicon-ja felébreszteni*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   Csüt. Okt. 28, 2010 11:37 pm

Rodimus és Red Alert próbálták megnyugtatni Novafényt, de a lány elájult és Ezüstangyal is kétségbeesett.
Red Alert: Ne félj, kicsi lány, minden rendben lesz a partnereddel. - mondta a kicsi Miniconnal és felkapta a vállára, majd aztán Novafényt is felvette a karjaiba, hogy elvigye a kezelőközpontba.
Red Alert: Rodimus, amúgy érdekes felfedezést tettem. Judy megölte Zeta Prime-ot, de a szikrája még él.
- Akkor ezek szerint lehet, hogy van esély rá, hogy újra felélesszük?
Red Alert: Azt nem tudom, de így is súlyosan megsérült az is. Egyelőre még ne temessük el, mert semmiben nem vagyunk még biztosak.
Red Alert szólt két Autobotnak, hogy vigyék el hordágyon Zeta Prime testét a rehabilitációs kezelőközpontba, aztán elindult velük Red Alert is, de Rodimus még megállította.
Red Alert: Igen?
- A dologról tényleg egy szót sem, és ez mindenkire vonatkozik, aki itt volt! Red Alert... ami Judyt illeti... szólj mindenkinek, hogy Judy eltűnt. Bárki, aki látja őt vagy hall róla is valamit, azonnal jelentse be személyesen nekem, de nem kell annak se tudnia róla, hogy miért.
Red Alert: Gondolom ő már tudja, ugye?
- Ő mindenről tud, ami itt történik. Ezüstangyal, te légy olyan, mint a 3 majom. Süket, vak és néma. Nem hallottad ezt a beszélgetésünket. Novafénynek így is sokk volt ez a mai nap.
A csoport kiment a teremből, de Rodimus még bent maradt. Gondolta hogy Alpha Trion, Omega Supreme és még valaki már tud róla, de még egy valaki nem. De tudnia kéne róla, hisz szerette a saját gyermekeként Judyt. Nehéz szikrával bekapcsolta a rádiót és kapcsolatot létesített olyasvalakivel akire a leginkább szükség volna.
- Itt Rodimusz Prime, vétel! Hallasz engem, Optimus?

/Novafény, írj a rehabillitációs központba, mert oda vittek el!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)   

Vissza az elejére Go down
 
Iaconi központ (Az Autobot Tanács épülete)
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Autobot zóna :: Cybertron - Autobot terület-
Ugrás: