Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Autobot főbázis (vezéri terület)

Go down 
SzerzőÜzenet
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Autobot főbázis (vezéri terület)   Vas. Feb. 28, 2010 1:38 pm

Itt tartózkodnak a cybertroni Autobot vezetők, és az Optimus parancsnoki irodája és Judynator lakhelye is itt van. Ha valaki akar tőlük valamit vagy küldetést igényelnek vagy tanítót szeretnének, akkor ide jöjjenek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Kedd Okt. 12, 2010 2:38 pm

Visszatért az Autobot főbázisra, de nem a megszokott helyére ment, hanem a vezéri területre, ahol más főfejes tengette napjait. Az útja rögtön Optimus üres irodájába vezette, mert volt ott valami, amire szüksége volt. Eszébe jutott, hogy előbb meg kell néznie a biztonsági vezérlőt, ahonnan figyelhették a főbázis minden pontját.
A teremben csak egy biztonsági Autobot ücsörgött és nézegette a képernyőket. Kezében egy fánkhoz hasonló tárgy és egy energonos kávé, lábai pedig a billentyűzet előtti lapon pihent, hogy másokban felkeltse a tipikus földi rendőrök és biztonsági őrök tulajdonságát.
- Jónapot! - köszönt Judy kedvesen.
Az őr kezéből kiesett a kávé és a fánkféleség, a lábai hirtelen lendületére hátraesett. Gyorsan összekapta magát a földről és vigyázzállásba tisztelgett.
Biztonsági őr: Jó reggelt, Judynaotr! Nahát, milyen színek! Új női külső?
- Igen, olyasmi. Nagyon sokat dolgoztál az elmúlt napokban, úgyhogy szeretnék neked szabadságot adni.
Biztonsági őr: Komolyan?? Köszönöm, Judynator! De ki fog helyettesíteni engem?
- Amiatt ne aggódj, lesz itt valaki, aki majd dolgozni fog helyetted.
Judy továbbra is kedvesen mosolygott.
- Néha kell a pihenő és ezt a Decepticonok is jól tudják.
A biztonsági őr semmilyen gyanakvást nem mutatott ki, de sokkal inkább lelkesebb volt Acélfejnél is. Hálásan tisztelgett, aztán eliramodott. Miután az Autobot biztonsági elment, Judy lezárta az ajtót, aztán odament a vezérlőhöz, hogy bepötyögtessen egy-két adatot és egy kódot. A képernyőkön hamarosan "FATAL ERROR" üzenetek jelentek meg, aztán minden visszaállt a helyére csak annyi változással, hogy nm a valós képeket mutatták ki, hanem szimulációt. Így amikor történik valami akárhol a főbázison, még a kommunikációs és a radarteremben is csak azt láthatják, amit itt.
Hang: Nagyon csinos színed van, Judy.
Judy megijedt és megfordult. A bejárat előtt Ultra Magnus állt kezében a fegyverével, amit rá szegezett. Biztos akkor jöhetett be ide valahogy, amíg Judy a gépen ügyködött, az ajtó pedig nyitva volt, amíg Magnus le nem zárta újból. Az Elit Gárda vezére elégedetten mosolygott, de az összehúzott optikái kicsit se voltak tetszetősek.
Magnus: Kissé haragszom, mert nem hívtál meg a megszervezett megbeszélésedre, de nem ez a lényeg. Éppen a rehabilitációs központban voltam tegnap, amikor azzal a szökött kis újonccal együtt odajöttetek rendbe hozatni magatokat. Fültanúja voltam Ratchettel való beszélgetésednek, ami engem is kíváncsivá tett. Már gyanús volt, hogy valamit nagyon nem akartál elmondani... de még gyanúsabb, hogy Rodimuszt ráállítottad a helyettesítésedre, mert el kellett menned, ezt viszont Sentinel jelentette nekem.
- És erről honnan tudsz?
Magnus: Nem voltam hivatalos a megbeszélésre, de Sentinel poloskát hagyott a teremben, hogy mindenről tudjunk, amit megbeszéltek. Tényleg jó ötlet a föld alatti megfigyelések, elismerésem!
- Én inkább a víziconoknak köszönném meg, amiért eljárt a szájuk.
Magnus: Aztán innentől rád állítottam egy kémet, aki a határig követett... szóval mesélj csak, mit csináltál te ott a Decepticonoknál? Állapotodból látva nem éppenséggel csatáért látogattad meg őket, legalábbis az új külsődet is illetve.
- Az az én személyes ügyem, Magnus. Optimusznak s volt számos személyes ügye valamelyikükkel.
Magnus: És nem is értem, miért őt tisztelik jobban, mint engem! De most inkább rólad van szó. Lehet, hogy eddig mindenki bevette, hogy te még mindig olyan kedves és aranyos segítőkész szupertechnoorganika vagy, de én már most vettem észre rajtad, hogy Megatronnal szövetkezel!
- Honnan veszed ezt az ostobaságot?? Soha nem szövetkezem azzal, aki annyi társunkat, köztük az én barátaimat is megölte!!!
Judy felháborodva kiabált. A gondolatai hirtelen sötétedtek el, az ösztönei azt kezdték súgni, hogy milyen jó is lenne apró darabokba tépni az Elit Autobotot, aki már évekkel ezelőtt se szimpatizált vele és engedte, hogy az ő eliteseinek többje mindennek lehordják a mai napig. Milyen jó is lenne megölni Ultra Magnuszt! Sokak örülnének is neki, hogy egy ilyen alakkal kevesebb lenne Cybertronon... hát még a nagyura.
Magnus csak kacagott egyet.
Magnus: Ahogy mindig is mondtam, áldozatokat kell hozni, és itt mindenki közülünk vállalta a halál kockázatát. Hát miféle királynője leszel így Cybertronnak? Sőt, ha ez kiszivárog, sose leszel az, kicsi Judy! Engem hősként fognak ünnepelni és ha szerencsém van, Cybertron új uraként söpörhetem el végre a Decepticonokat. Igen, bizony. Érezniük kell azt a szenvedést, amit mi szenvedtünk meg miattuk, te pedig köztük leszel, áruló.
Sejtelmesen vigyorgott tovább, ami még jobban dühítette Judyt.
Magnus: Ha nem akarsz az ők sorsára jutni, beszélhetünk, mert én tisztességes Autobot vagyok. Hallgatni fogok az árulásodról, ha még ma összehívatod a teljes Tanácsot és lemondasz a posztodról a javamra, és még a Cybertron uralmának a címét is nekem ajánlod fel. Ezenkívül megengedem, hogy az én elitjeim között dolgozz, mint titkárnő és azt fogod tenni, amit én mondok.
- Soha... ez zsarolás, és még a Decepticonok a rosszak, mi?
Magnus: Igen, és még ők, vagyis ti vagytok a rosszak! Majd én rendet fogok teremteni egész galaxisban, és Megatron is úgy meg fogja keserülni, hogy kedve el fog menni a pusztítástól is! Majd mindenki tudni fogja, hogy én sokkal jobb Autobot vezér vagyok, mint Optimus!
- Optimus nálad sokkal jobb!
Magnus: Fenét! Ő csak arról áradozik, hogy mindenkinek joga van az élethez, hozzád hasonló félorganikákat apaként puszilgat, emberekkel cseverészik, nem azt teszi mindig, amit az Autobotok ősi törvénye diktál és most sem a fővezéri munkáját végzi, hanem elkóborolgatott valahová, amíg téged meg itt hagyott a nyakunkon! Tudod, mi ő? Egy gyáva alak!
- ELÉG!!!!!
Miután Judy felüvöltött, szikrázni kezdett a teste. A hirtelen haragú indulatból úgy bemosott egyet Magnusznak, hogy a vezérlők képernyőibe vágódott. Mivel a lánynak feszültséggel volt tele az ökle, a teste szikrákat kezdett szórni, de még jobban remegett a feje. Magnus arca a szokatlanul erős ütéstől csúnyán be volt horpadva az arca. Judy egy kicsit se bánta, amit tett.
Magnus: Szóval így? Véded Optimus papát... és közben Megatronnal állsz össze... áruló...
- Tudod mit? Igazad van! Áruló vagyok! Áruló a te szemedbe, de mégis miért értenéd meg az érzéseimet és a kínszenvedést, amit most is meg kell szenvednem?!
Judy gonoszul felnevetett.
- Muszáj azt tennem, amit Megatron parancsol, érted? Az ő parancsa pedig az, hogy meg kell ölnöm három fontos vezetőt, akik közt te is ott vagy! Igen, bizony, te leszel az első, akinek örömmel tépem ki a fejét a helyéről! Mert elegem van belőled és a maszlagjaidból!
Judy újra Magnus felé csapott, de neki sikerült elrugaszkodnia, így Judy csak a képernyőket ütötte szét.
Magnus: Ha így áll a dolog, nem érdekel, milyen titkos nagyhatalmú képességeid vannak, meg kell, hogy öljelek. Decepticonként veszélyt jelentenél az Univerzumra.
Előrántotta a fegyverét és folyamatosan lőni kezdett. Judy villámpajzsot idézet elő, így a lövések nem találták el. A lány egy jó darabig fenntartotta a pajzsot, aztán egy mozdulattal a levegőbe ugrott. Amíg a levegőben volt, fénykardok törtek elő a karjai helyére. Az egyik karddal levágta Magnus fegyveres kezét. Az Elit Autobot fájdalmasa a csonkjához kapott, de még így is rúgásokkal hárította el Judy támadásait. Nagy nehezen a még épp karját harci kalapáccsá változtatta.
Magnus: Tényleg erős vagy, Judy, de velem szemben nem fogsz győzni. Sokkal erősebb vagyok nálad!
- Na, épp ez meg a másik baj! Tudod jól, hogy sokkal nagyobb hatalommal bírok, de mégis lenézel. Ez az életed utolsó legnagyobb tévedése.
Judy már csak az egyik fénykardját használta, a másikat visszaváltoztatta kézzé, hogy minél több feszültséget gyűjtsön. A megfelelő pillanatra várt. Ezalatt a kalapács és a szikrázó, elektromos fénykard csattogott és zörgős minden ütközetnél, az eltévesztésnél meg csak suhogtak. Magnus szó szerinti erővel tényleg erősebbnnek bizonyult, ám a lány Megatron képességeivel vissza tudta hárítani a támadásait.
Ekkor a fegyvereik összeütköztek, de úgy is maradtak, mert a gazdáik egymás felé tologatták. Judy és Magnus közt már csak centiméterek hiányoztak, de a fővezérhelyettes lány folyamatosan Magnus optikájába nézett.
Magnus: Csak ennyit tudsz? Különleges Transformerként kicsit többet is mutathatnál!
- Hiszen én már többet mutattam, mint kéne, és csak most jön a java. Ismerd meg a kézi kisütésem!
Judy a feszültséggel teli öklével izomból csapott oda Magnus hasmodulának, és akkora áramot vezetett belé, hogy az elit vezérből üvöltözés közt kicsaptak a villámok. Teljesen megmerevedett, minden tagja még meg is repedezett és pici darabok hullottak róla. Amikor a kisütés abbamaradt, Judy egy lökéssel elengedte, de hátra is esett a földre. Magnus teste rossz állapotban volt, de még így is szikrázott és remegett.
Magnus: Túlságosan... alábecsültelek...
Alig bírt beszélni is. Judy bosszús képpel közeledett felé. Tekintete kegyetlen és vérszomjas.
Magnus: Judynator... gyilkos leszel, ha... megölsz... kérlek... beszéljük meg...
- Ég veled, Ultra Magnus.
Amint ezt kimondta, átszúrta a szikráját és gyors mozdulattal elkapta Magnus fejét és egy rántással letépte a nyakáról. Ahogy lehúzta, kábelek és alkatrészdarabok is lejöttek a fejjel együtt. Olyan borzalmas látvány volt, mint egy leszedett emberi fej gerincoszloppal.
Judy kezére olaj csorgott. De már nem csak ez, hanem a leszedett fej és az élettelen, roncs test magába megkönnyebbülést ígért Judynak, bár még az elején sokáig csendben nézte a hullát megrökönyödve.
~ Megöltem Ultra Magnuszt... gyilkos vagyok... de nagyuramnak igaza volt... kellemes érzés... ölni kell... élvezni akarom más szenvedését!!!!
Hirtelen felkapta a saját fejét.
~ De mégis mit műveltem?? Magnus nem volt szent, de nem ezt érdemelte! Primuszom... nem a saját akaratom irányít, hanem Megatron parancsa... nem... nekem teljesítenem kell, amit kíván. Bocsáss meg, Magnus.
A fejet egy fémládába rakta és lezárta jól a tetejét. A testet a helyén hagyta, a megrongált vezérlőben se csinált semmit, hanem gyorsan kiszelelt a vezéri területről, mielőtt valaki észrevette volna. Csak ezután kereste fel rádión Össztüzet.
- Itt Judynator, vétel.
Össztűz: Össztűz, vétel! Judy, hát visszajöttél? Rodimus azt mondta, hogy csak néhány napra mész el! Máris végeztél?
- Igen, gyorsan végeztem a dolgommal. Figyelj, most küldtem el szabadságra a biztonsági rendszer ügyeletesét, mert már kicsit túlsokat dolgozott. Ultra Magnus felajánlotta, hogy amíg nem küldesz valakit a biztonsági őr helyére, addig majd ő figyeli a biztonságot.
Össztűz: Hát... jól van, nemsokára odaküldök valakit. Esetleg még valami?
- Igen egy kérdés? A teleport posta az Cybertronon belül akárhová elküldhető?
Össztűz: Természetesen, akárhová, de még sajnos a Decepticon területre is kihat? Miért kérded?
- Csak kíváncsi voltam rá. Tudod, hogy azért nem minden dolgot ismerek itt Cybertronon és aztán megláttam azt a szerkezetet.
Össztűz: Jaaaa, értem! Bocsáss meg, de most dolgom van még, aztán odaküldök a biztonsági vezérlőbe valakit.
- Jó munkát!
Amikor Judy befejezte a rádiós kommunikációt, azonnal felkereste a legelső teleportpostát. A ládába még rakott bele egy üzenetet, aztán beütve a Decepticon bázis koordinátáját elküldte.
~ Remélem gyorsan megkapja. Aztán majd még jön Zeta Prime feje is.

/Autobot főbázis (vezérlői és statisztikai termek)/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Acélfej
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2010. Sep. 18.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Kedd Okt. 12, 2010 5:29 pm

Acélfej nagyot fékezett a bázis előtt. Miután belépett, lassan a vezérlőhöz ért és elállt a lélegzete. Többször is letisztitotta az optikáját, mert nem volt képes hinni neki. A szétlőtt berendezés még nem volt annyira durva számára, de aztán megpillantott egy ismerős testet a földön olajban úszva. Rögtön felismerte Acélfej.
- Ez....ez...Magnusz....azt a rohadt! Megölték Magnuszt, megölték Magnuszt, megöltééééék Magnuuuuszt! Segíííítség!! Azt a büdös mocskos életbe!
A szájához emelte a karját, amiben az adóvevő van.
- Bázis, itt Acélfej! Ismétlem:bázis, itt Acélfej! Magnuszt megölték, Magnuszt megölték! A rosseb, hiszen ez a bázis!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Szer. Okt. 13, 2010 4:41 pm

A csapat pillanatok alatt ott termedt. Rodimus előre ment és megnézte elsőnek Ultra Magnus fejetlen roncsát, ami tiszta roncs volt, mellkasa pedig átszúrva. Az olajmennyisége ellepte a fél talajt annyira, hogy kénytelenek voltak a jelenlévők belelépni. A biztonsági terem se volt épp a legjobb formájában, legtöbben pedig úgy vélték, hogy itt nagy viaskodás lehetett, amíg Magnus meg nem halt.
Rodimus: Magasságos Primuszom... ez iszonyúan durva...
Egy Autobot, aki nem bírta az ilyen látványokat azonnal kiment a teremből, de nem bírta visszatartani azt, ami jött ki belőle, a társa pedig igyekezett segíteni rajta.
Autobot: Nyugalom, semmi baj. Mindjárt rendbe jössz.
Hányingeres Autobot: Hogy lenne minden rendben!? Egy majdnem széttépett hula fekszik ott bent fejetlenül!!
Judy is bement a vezérlőbe, és leguggolt a roncs mellé, hogy megnézze közelebbről.
- Szegény Magnus... nem volt egy angyal, de nem ezt érdemelte...
~ Ó, dehogynem, ezt érdemelte, mert egy utálatos alak volt.
Judy lehajtotta a fejét és szomorú lett az arckifejezése. Rodimus vigasztalóan rátette a kezét a vállára, közben Acélfejre nézett.
Rodimus: Acélfej, nem láttál valakit idefelé jövet?
Miközben kérdezte, Össztűz visszatért, nyomában Red Alerttel, Ratchettel, Omegával és a megrökönyödött Sentinellel. Nekik is borzalmasan esett első pillantásra látniuk a roncsot. Az elit alvezér kissé hisztérikus állapotba került.
Sentinel: Nem létezik! Nem! Ultra Magnuszt nem lehet csak úgy megölni! Ő a legerősebb és a legnagyobb elit vezető! Ez nem lehet, biztos csak rémálmodom!
Rodimus: Már pedig nem álmodsz, Magnuszt tényleg meggyilkolták.
Amig Rodimus megpróbálta Sentinet lenyugtatni (kedves szóval lehetetlen volt), Ratchet megvizsgálta a maradványt, Red Alert mellette jegyzetelgetett. Mindketten a fejüket csóválgatták.
Ratchet: Aki ezt tette vele, csúnyán tett róla, hogy többé rendbe se tudjuk hozni. Nemhogy letépték a fejét, de még a szikráját is megsemmisítették. Sajnos többet nem tudunk tenni Magnuszért, maximum csak örök nyugalomra helyezni azt, ami megmaradt belőle.
- Még ma mindenkit össze kell hívnunk és egy megemlékezést tartani...
Judy egy csepp könnyel a szemében mondta. Sentinel közben megint elkezdte mondani a magáét bele a gyászos hangulatba.
Sentinel: Ki fogom csinálni azt a rohadékot, aki meggyilkolta! Aki egy legendás vezetőt öl, ugyanúgy az lesz a büntetése, amit szegény Ultra Magnus szenvedhetett meg miatta! Biztos itt van közöttünk, csak nem mer megmutatkozni, mert egy gyáva féreg! Mivel én következem Magnus után, mint Elit Gárda vezetője, rá fogom állítani a rohadt gyilkosra az egész gárdát és addig fogjuk üldőzni, amíg élve vagy halva elő nem kerül!
~ Nem hiszem, hogy engem el tudnál fogni. - gondolta Judy egy fejcsóválással.
Rodimus: Maradj már csöndben, Sentinel! Majd Judynator fogja eldönteni, hogy ki legyen a gárda vezetője! És szerintem nem hiszem, hogy egy hozzád hasonló állas bunkót akárki akarna vezetőnek.
- Sajnos egyelőre nincs más Magnus helyére, úgyhogy mégis kénytelen vagyok Sentinelt kinevezni ideiglenesen Magnus helyére.
Sentinel büszkén kihúzta magát.
Sentinel: Na végre olyasmit mondtál, amiben ez egyszer egyetértünk, te félorganikus atomerőmű! És, most hogy én vagyok az Elit Gárda új vezetője, máris teszem azt, amit jónak látok...
Erre megragadta Acélfej állát és kicsit se kedvesen tette fel a kérdéseket.
- Nem láttál valakit erre? Nem tudod, ki ölte meg Magnuszt? És igen érdekes az is, hogy te teljesen egyedül itt voltál és megláttad Magnuszt holtan... hacsak nem te ölted meg bosszúból, amiért nem vettünk be az elitesek közé! e ölted meg őt??
Rodimus: Sentinel!! A Primus szerelmére, Acélfej hogy tehetne ilyesmit egy felettesével? Ő az egyik leghűségesebb Autobotunk!
Ratchet: Másrészt egy fél órája ölhették meg Magnuszt!
Össztűz: Én meg negyed órával ezelött könyörögtem ki a fiúnak, hogy jöjjön ide helyettesíteni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Szer. Okt. 13, 2010 4:55 pm

Novafény: *épp a vezéri terület ajtajához ér, mikor hallja, hogy Sentinel Acélfejet vádolja valamiért, így belopakodott, és elszörnyedten látja Magnusz fejetlen holttestét amitől felsikolt*
- Mi történt Magnusz úrral???
*aztán meglátja Judy-t, mire megérzi, hogy Judy gonosz lett*
- Ne...
*remegve hátrál, majd elrohan, ami miatt Sentinel valószínűleg azt hiszi majd, hogy Novafény Magnusz gyilkosa*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acélfej
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2010. Sep. 18.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Szer. Okt. 13, 2010 6:10 pm

Acélfejt teljesen fejbevágta, hogy ilyesmivel merik vádolni. Vagy fél percig csak hebegett-habogott, mire értelmesen beszélni tudott.
- Ezt mégis hogyan képzeli?! Távol álljon tőlem, hogy elvegyem egy autobot testvérem életét! Nem értem, mégis miért vádol ezzel! Alig negyed órája szólt nekem Össztűz, hogy jöjjek ide!- És ezzel az említett személyre mutatott.
- És ráadásul engem teljesen hidegen hagy, hogy nem kerültem be az elitek közé! Anélkül is csak azért élek, hogy segítsem autobot társaimat jóban-rosszban!
Ellökte magát Sentinel-től. Novafény hirtelen hátrálni kezdett és látványosan remegni.
- Nova...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Pént. Okt. 15, 2010 4:10 pm

Sentinel továbbra is gyanakodva nézte Acélfejet, aztán bólintott egyet.
Sentinel: Rendben van, de engem akkor se győztek meg az érvek és a bizonyítékok! Rajtad tartom ám a szemem továbbra is.
- Sentinel... hagyd már békén, és ne vádolgasd olyannal, amit nem ő tett, különben kiváglak innen!!
Szólt rá nagyon élesen, amire az elit Autobot megrezzent, mint aki megijedt volna. Még Rodimus is döbbenten rápillantott, de aztán hamar túltett rajta, mert látta Sentinelen, hogy Judy hangneme jól ráijesztett.
Rodimus: Judy, ha lehet, azért ne így, olyan fenyegetően hangzott.
- Sentinelnek már csak ez lenne jó.
Ekkor mindenki Novafény sikolyára lett figyelmes, és amint mindenki odapillantott, az újonc lány remegve hátrál készülve a futásra. Red Alert még időben megfogta, és máris belekezdett a nyugtatásába. A Transformereknél a nyugtató masszás enyhén lágy ütögetésekre vonatkozott, a medicon meg éppen Novafény tarkóját ütögette orvosian.
Red Alert: Nyugpdj meg, szépen lazulj el és gondolj valami szépre egy pillanatra... jó? Most már minden rendben.
Sentnel: Elárulná valaki, hogy mit keres itt egy kétballábas újonc a vezéri területen? Nem hiszem, hogy az alsóbb rangúak betehetik ide al ábukat, hacsak nem ő votl Acélfej...
Judy szigorúan ránézett, aztán elhallgatott. Judy is odament Novafényhez, hogy érdeklődjön hogylétéről.
- Jól vagy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Pént. Okt. 15, 2010 4:16 pm

Novafény: *Red Alertnek hála sikerül megnyugodnia, de így is fél kicsit, majd Judy megkérdezi, jól van-e*
- I-igen Crying or Very sad Szegény Magnusz Crying or Very sad
*látszik rajta, hogy rosszul van a fejetlen holttestől*
- Nem akartam idejönni, de hallotam, hogy Sentinel vádolja Acélfejet jogtalanul, én meg oda akartam menni, hogy megvédjem Acélfejet, mikor megláttam Crying or Very sad
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Acélfej
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2010. Sep. 18.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Szer. Okt. 20, 2010 4:24 pm

Acélfej megköszöni Novafénynek, hogy kiállt volna az igazáért. Utána odalépett Sentinelhez és közelhajolt az arcához. Optikájuk között alig volt öt centi.
- Sentinel, ön meg gondolkozzon el, hogy mennyire nevezheti magát autobotnak! Egy igazi autobot kiáll a társa igazáért, nem pedig elsőre megvádolja amint lehet.
Bár Acélfejt nem érdekli, mit fog szólni Sentinel, odamegy Novafényhez. Amíg Judy nem tud róla, Acél őt nézi.
~ Valami nagyon furcsa van Judy-ban. Úgy érzem, az új viselete mellett más is megváltozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Szer. Okt. 20, 2010 7:35 pm

- Nem a te hibád, csak tudni akartad, mi történt. - mondta nyugodt hangon Novafénynek.
Sentinel ficsúr pofával hallgatta végig, amit Acélfej vetett oda neki. Nem mintha ez érdekelte is volna, amit Acélfej mondott, inkább magára a tényre utalgatott.
Sentinel: Engem egy hozzád hasonló harmadosztályú Autobot ne oktasson ki. Én az Elit Gárda új vezetője vagyok és tudom a dolgomat. Épp ugyanúgy mindent megteszek az Autobotokért, és még magát a gyilkost is kézre fogom keríteni a föld alól is. Téged és ezt a kis újoncot szemmel fogom tartatni. Majd értesítsetek, ha van valami újdonság.
Azzal Sentinel felhúzta az állát és Acélfej vállát meglökve elment kifelé a biztonsági teremből. Omega Supreme csendben utána nézett, majd egy szempliiantást vetett Judyra.
Omega: ~ Valami itt nincs rendjén. Csak egy nagy erő lett volna képes pillanatok alatt megölni Ultra Magnuszt, Megatron viszont nem járhatott itt, arról pedig tudtunk volna. Kicsit gyanús, hogy Judy is valamikor a halál időpontjában tért vissza és új külseje van. Képtelenség lenne, hogy pont ő tenne ilyesmit, képtelenség... mégis erős, sötét aurákat érzékelek.
Ratchet és Red Alert egy hordágyra felrakták Magnus maradványait és elindultak vele, a takarítók rögtön jöttek feltakarítani z olajat és eltűntetni a kuplerájt. Össztűz ezalatt megnézte a kamerafelvételeket.
Össztűz: Valami itt nincs rendjén. Hogy létezhet olyan, hogy épp csak a gyilkosságot nem vette fel semmi se! Se kép, se hang szó szerint az eseményről! És nézzenek oda, minden látszólag tökéletesen megy, pedig igazából semmi nem működik itt!
Rodimus: Azt hiszem, tudom, mi lehet ez. A gyilkos valószínűleg illúziós vírust töltött fel. Ez olyan, hogy kimutatja, hogy minden oké és rendben, pedig igazából már pillanatok alatt mindent hazavágott. Vagy egy talpraesett gyilkossal vagy magával a Shockblaesékkel van dolgunk.
- Az biztos. Ő meg a családja képesek ilyesmire. Autobotok, sajnos nem tehetünk semmit Magnuszért. Mindenki legyen ott egy óra múlva a Hősök Csarnokában, hogy örök nyugalomra helyezzük őt.
Amint befejezte itt, Judy az Autobot kísérőivel elindult, hogy jelentéseket tegyenek Magnus haláláról, majd utána megtartsák a temetést és a megemlékezést.

/Hősök Csarnoka/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Szomb. Okt. 23, 2010 11:49 am

*Be érve a bázisra átalakultam majd elindultam az egyik folyosón.
~Úgy tűnik itt nincs semmi érdekes, de talán hallok valakitől valamit ahol buli van.
*Tovább mentem hátha találok egy nyitott ajtónál folyo beszélgetést egy akcióról amibe hirtelen be szállhatok. Érdekes módon egyesek arcán furcsa mogorva ki fejezést láttam, de az nem miattam volt ez látható volt.
~Valami történt. Biztosan valaki bal lábbal kelt és bulizott egyet helyettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Novafény
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2010. Feb. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Vas. Okt. 24, 2010 7:56 pm

Novafény Vasökölnek: szívesen uram.
*aztán hallja Sentineltől, hogy szemmel fogja tartani
~ nem csoda, miért nem szeretik...
*1 óra múlva már megy is a temetésre*

/Hősök csarnoka/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Warusz
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2010. May. 23.
Age : 33

TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   Vas. Nov. 07, 2010 8:52 pm

*Jól láthatóan unalmas volt az egész hely.
~Itt sincs semmi érdekes. Jobb ha el is tűnők mielőtt gond lenne.
*Átalakultam és ki vezettem magam a helyről.
~Nézzünk valahol máshol körül.

/Hősök csarnoka/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Autobot főbázis (vezéri terület)   

Vissza az elejére Go down
 
Autobot főbázis (vezéri terület)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Autobot zóna :: Cybertron - Autobot terület-
Ugrás: