Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Trónterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szer. Nov. 10, 2010 6:40 pm

Megatron talán kijött a sodrából és ezért kezdte szorongatni a képemet, aztán még a falhoz is vágott, miután jött belőle a szokásos észosztás. Mivel én nem vagyok olyan szerencsétlen, nem ragadtam rá a falra.
- De most mér, főnök? Eddig a Földről és a Velocitronról volt szó, amikor azoknak a kódjai vannak meg! De ha már Cybertront akarod megint letámadni... az is balul fog elsülni, ugye? Én a helyedben inkább védtelenebb helyekkel kezdenék ki! -__- :S
Még mielőtt Megatron dühbe gurul a piszkálódásomtól, gyorsan átalakultam helikopterré és kislisszoltam a trónteremből meg se várva Shockblast visszatérését egy halott mechanikkal.
- Gyerünk, fanboy, gyorsan lépj le utánam, különben rajtad fogja levezetni az én "prob!émás" időszakomat! - szóltam rá rögtön a havasi újoncra.

/Környező városok és faluk/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolishor
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2010. Jul. 05.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szer. Nov. 10, 2010 9:35 pm

Ciklonusz megkapta a magáét, mire Megatront fel tudta húzni, csakhogy erre szemtelenkedni kezdett és gyorsan eltűnt, mielőtt Megatron akár le is lőtte volna.
~ A mondataiban volt valami. Az Autobot területek hála Judynak sokkal védettebbek lettek, biztos, hogy el fogunk sülni. De hát ha Megatron így tervezte, akkor ezen nem volt mit megvitatni. Mindenképpen beszélek a nyomorult fejével.
Közben Shockblast azt az utasítást kapta, hogy szerezzen egy élő vagy halott mechanicot, ami még egyben van. Erre az csak elment a kínzókamrába és idehozott egy halott mechanicot, hogy kényelmesebb módon teljesítse az utasítást. A viccnek szánt mondata egyáltalán nem volt vicces.
- Áh, igen? Pont az ilyen alakok miatt leszünk mindig egyre kevesebben. Egykor te is voltál már legyilkolni való béna újonc, ne tagadd! Viharszárny, mára befejeztük, de lehet, hogy még ma szükség lesz rád. Leléphetsz!
Sarkon fordult és elment Ciklonusz után.

/Környező városok és falvak/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Pént. Nov. 12, 2010 5:08 pm

*Megatron adott egy kis kiosztást Ciklonusznak, Shockblast elhozott utána egy halott mechanikot a kínzóból, most meg el kellett menniük, bár Shocklast a beszólásásból nem annak látszott, mint aki el akarna menni. Demolishor is már végre kiadta a parancsot, hogy leléphet, aztán a szemtelenkedő társa uán eredt, hogy leszidja.*
~ Lehet, hogy talán hallgatóznom kéne, hogy miről beszélnek. Talán Demolishor számára fontos lehet, hisz látszik, hogy nem bízik Shockblastben.
*Bár elindult kifelé és úgy tett, mint aki lelépne, de felrepült a plafon felé és elbújt ott egy oszlop és a plafon közötti árnyékba. Megvárta, amíg mindenki elmegy, aztán a trónteremhez legközelebbi oszlophoz repült, ahonnan hallgatózni kezdett. Elég volt fél füllel is figyelne, nem bújt ki az árnyékból és még csak nem is nézett be a plafonról a trónterem ajtaján keresztül.*
~ Remélem nem olyasmi, amivel kavarna ez az alak. Hallásokból már tudom, hogy ez még Ciklonusznál is problémásabb és lázadóbb egyén. Ha valami rosszat tervezne, értesítenem kell erről Demolishor mestert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Élespenge
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2010. Oct. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Kedd Nov. 16, 2010 1:17 am

Egyszer csak az istenítő pillanatomat Megatron főnök elrontotta azzal, hogy a jó nagymesteremet lecseszte, aztán a falhoz vágta, ahogy én jártam kétszer is. Erre aztán ideges voltam, de kétségbeesett is.
- Jaj, Ciklonusz nagymester!! Jól vagy?? TT_TT
A következő mondatomat Megatron felé mondtam.
- Most mi volt a bajod vele, főnök úr? Csak engemet cseszegetett, nem téged! Amúgy meg más se tudta tán, hogy mit akarsz támadni akkor... na mindegy, te tudod, te vagy a Decepticon góré, nem a példaképem. :S
A mester azonban egyből összeszedte magát hirtelen gyorsasággal és egy jó beszólások után helikopterként elhúzta a csíkot, utána meg a gorilla, akivel nem tudom miért, de haverkodik. Szerintem meg az ilyen izomagyú bugyuta melákokkal nem kéne haverkodni, mert olyan hülyék, hogy olyat a Primus nem látott! scratch
Attól még utánuk iramodtam BRDM üzemmódban, de olyan tempóval, hogy még Sötéthangot is majdnem fellöktem. Viharszárny meg eltűnt valahová, de nem is izgat. Viszont néhány Decepticon nagyfiút fellöktem.
- Vigyázat, melákok! Itt jön az ész, a merész!
Röhögtem egy jót, de beijedtem, amikor a fellököttek rázni kezdték utánam az ökleiket és az egyikük meglőtte a faromat.
- Hé, nyugi már, no!!! Most waxoltam, bazzeg! Vigyázzatok a seggemre!

/Környező városok és faluk/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szer. Nov. 17, 2010 9:04 pm

Sötéthang szónélkül ment el, közben látta, hogy Viharszárny hallgatózik
~ Ostoba kis repkedő liba, azt hiszi, hogy nem tud semmit a múltjáról meg Demolishor úr kedvence, mindent szabad neki! Üstökös is biztos azért nem képzi, mert egy egóista kis élősködő, semmi több!
Eztán elment a környező városokba, hogy felmérje a terepet, ha netalán üldözni kell egy autobotot tévedés nélkül.

/Környező városok és falvak/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Nov. 21, 2010 12:47 am

Most, hogy nagyjából el ment mindenki azt gondolta végre lesz egy kis ideje pihenni. De erre még nem volt rá lehetőség hiszen még mindig volt olyan a trónteremben aki zavarta.
~Meg kéne már szabadulnom ettől a rakás szerencsétlenségtől. Túl sok gondal járnak és egyik sem tud egy kicsit sem gondolkodni.
Kicsit rá nézet a monitorokra majd vissza a bent maradtra.
-Nos?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Nov. 21, 2010 1:04 am

Shockwave megvárta, amíg mindenki elment (volt egy sejtése, hogy valaki hallgatózik, de a nem zavarta), aztán egyből szót váltott Megatronnal.
- Judynatorral kapcsolatban szeretnék beszélni veled. Helyeslem azt a lépésedet, amikor megcsókoltad ereje elcsapolásának érdekében, így megfertőzted és elérted, hogy a szolgád legyen. És ez volt a szerencséd! A kislány kicsit még tapasztalatlan, de mégis sokkal több, mint villámmal és energiával hadonászó félorganika és ágyas. Nem tudod még, hogy ő Cybertron jogos örököse és egyben maga a leglegendásabb Transformer kicsi eleven utódja?
Gonoszul elvigyorodn, ha lenne szája, de ehelyett csak sejtetően villogtatta a szemét.
- A helyedben én a 'con -létet már rég beléforrasztottam, mert ilyen zavart állapotban még visszabillenthető az övéi közé, ha nem vigyázol rá jobban. Nem szabad ilyen lényt elengedni, nem hát, mert különben rossz kezekbe kerülhet. Gondolj csak Sidewaysre, Alpha-Q-ra, Skorponokra, Thrustra meg a többi áruló Decepticonra! Amúgy meg... milyen volt vele? Mesélj!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Nov. 21, 2010 1:18 am

Látszik rajta, hogy nem túl boldog.
-Az nem érdekel, hogy vissza billentik vagy sem. Ha vissza is billen az övéi közé. Szerinted ki bízna meg benne amikor bármikor ismét a szolgám lehet? Nem Shockwave ő nem olyan mint a többi bot. Nem fognak csak úgy meg bízni benne, mert Optimusz vagy Magnus azt mondja nekik nem. Ahhoz ki kekk harcolnia, de ellenem esélye sincs. Különben már több primét meg öltem egy magam a múltban és egyedül csak Optimus volt eddig méltó ellen felem. Nem hiszem, hogy ez most más kép lenne. Meg különben mindig egy lépéssel előttük járok.
Gonoszan el vigyorodik.
-Nem hiszem, hogy tudni akarod, de ha igen próbáld ki te is. Biztosan nem ellenkezne ha azt mondod neki, hogy én parancsoltam. Mellesleg szerinted ha vissza is menne a botokhoz, hogy érezné magát azok után, hogy velem volt? Nem barátom meg engedem neki, hogy öntsön vagy velem marad és szolgál vagy vissza megy a botokhoz, de akkor el taposom a többivel együtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Nov. 21, 2010 2:01 am

- Nocsak, mióta vagy te demokratikus Judyval szemben? És ha azt mondtad, hogy ő mást, mint a többi bot... ennyire megkedvelted, hm?
Shockblast hangja enyhén gúnyos volt.
~ Kételkednék is benne, hogy az agresszív Rómeónk képes lenne eltiporni a kicsikét. Vagy lehet, hogy tudja Judy legendáját, de próbál úgy tenni, mint akit nem érdekelné.
- Nem hagyhatod kárba veszni azt az erőt, mivel beteljesíthetnéd a céljaidat! Amíg a lány zsenge és fiatal, addig itt a nagy alkalom. Zetát és Magnuszt se sikerült eddig elpusztítanod, neki viszont egy-két pislogásra sikerült a fejüket elpostáznia neked. Szíves örömest megtesz neked mindent és biztos engedni fogja, hogy te legyél a Cybertron ura. Hát kell még ennél több? És tudod, mi lenne még a legjobb?
Kicsit közelebb hajolt bizalmasan, csakhogy a hallgatózó ne hallja a továbbit, amit inkább egy hatalomratörő tanácsadás lehetett.
- Judynator ereje épp annyi, mint a Mátrixnak, így meg fel lehet használni az energiáját egy nagyobb robot irányítására is. Például... Unicron.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Kedd Nov. 23, 2010 6:09 pm

Megatron válasza gyors volt és fájdalmas más kép szólva Shockblast bele préselődöt a falba Megatron jobb horogjától.
-El felejted kivel beszél Shockblast. Talán már el felejtetetd, hogy Zétát és Magnusz újra építették miután el pusztítottam őket.
Meg nyomot egy gombot mire ki nyílt egy polc amin Ultra Magnus és Zéta Prime korábbi fejei pihentek szinte szét lapítva.
-Talán azt szeretnéd, hogy te magad is így végezd? Gondolom nem ez esetben pofa be.
Meg ropogtatta az öklét majd el vigyorodott.
-Egy valamiben viszont igazad van. Talán nem ártana végkép a szolgámmá tennem őt. Akkor saját kezűleg végezhetne a sajátjaival és ki kapcsolhatná az energon tornyokat is. Viszont Unickron más tészta hozzá kell a Mátrix. Az pedig Optimusnál van aki bujkál valahol a galasixban. Bujkál, mert tudja, hogy semmi esélye ellenem. De meg találom még ha egyesével is kell fel robbantanom az összes bolygót az univerzumban.
Kinyílt egy monitor amiben Élespenge és Sötét hang gyakorolt.
-Látod ilyen egy engedelmes katona már készülnek az össze csapásra. Neked is készülnöd kellene a feladatod el végzésére. Nem gondolod?
Rosszallóan rá nézet majd kacagni kezdett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Kedd Nov. 30, 2010 6:37 pm

Megatron elkezdett magyarázkodni, ami eléggé hülyeségnek hangzott Shockblast részéről, de inkább ráhagyta. Hadd örüljön magának, amíg még lehet.
~ Miket beszél ez? Honnan veszi ezt a sok zagyvaságot, amit a két halottról és Unicronról mondd?
- Biztos igazad van Megatron. - hagyta rá egy bólintással.
Végignézte Megatronnal együtt az Okoska és a havasi tökfej verekedését, amiből pillanatok alatt a havasi került ki győztesként és épphogy megölte a lányt.
- Én szerintem nem gyakorolnak. Ha mégis, akkor nem szúrta volna le Okoskát. De most hogy így elnéztem, a srác tudna még egyet és mást, ha nem ilyen gyengékkel kezdene ki, hanem vele egysúlycsoportúakkal! Apropó feladat.
Shockblast lemutatott a halott mechanicra, amit nemrég a kínzókamrából vetett ide a Decepticon fővezér elé.
- Én már teljesítettem, amit kértél, de nem gondolod, hogy az utángyártást nem rá, hanem szerelőkre kéne bízni? Tudós vagyok, nem sorozatgyártó.
Miközben mondta, unottan legyintett azzal se törődve, hogy Megatron felnevetett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Pént. Feb. 11, 2011 7:03 am

Most, hogy végig nézte ahogy egyik újonc végez a másikkal elégedettnek tűnt.
~Pontosan így kell ezt a gyengék el pusztulnak az erősek meg maradnak.
Rá nézet a halott mechanicra majd be hívott két őrt és meg parancsolta nekik, hogy vigyél el a szerelőkhöz másolatokat készíteni akik majd energon csillagot gyártanak a támadás előtt neki.
-Nos Shockblast ha nincs több mondani valód akkor távozhatsz. Judynatort meg ha majd vissza tér küldjétek hozzám.
Kezében lilás fény derengett fel miközben mosolyogva elégedetten nézte ahogy a mechanikot ki viszik.
~Minden úgy alakul ahogy kell, nincs már messze a győzelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Hétf. Feb. 14, 2011 12:41 am

- Igen is. Amint visszatér, egyből küldjük. - mondta egy fejrándítással Shockblast. Még végignézte, ahogy a maradványt elviszik az őrök szerelőkhöz, aztán kiment a trónteremből.
~ Hoppácska, van még egy kis dolgom itt.
A bejárat külső oldalánál megállva fülelt egyet és egy ugrással lekapta Viharszárnyat, aki kihallgatta minden beszélgetésüket Megatronnal. De ha van annyi esze a lánynak, nem mesél erről senkinek, ezt pedig nyomatékosította egy erős nyakszorítással.
- A kíváncsiság természetes dolog, de halálos is lehet, ha erről egy szót is mersz szólni másoknak. Megértetted, Seeker-lány?
Aztán egy lökéssel eltaszította magától a lányt, végül egy utolsó mondatot sziszegett, mielőtt végleg elment volna a laborba megnézni a munkálatokat.
- Most mehetsz a dolgodra. Ne feledd: ez hétpecsétes titok, amit hallottál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Hétf. Feb. 14, 2011 12:57 am

*Mindent hallott, ami Shockblast és Megatron között zajlott. Minden szó kissé durván megrázta anélkül, hogy valaki megcsapta volna árammal.*
~ Primusz gatyája! Tehát itt van a kutya elásva! De nem is értem igazából... lehet, hogy Judynatort valami processzorzavar érhette, és ezt épp most használják ki Megatronék. De nem tudom... ami azt illeti, Megatronnak itt van megannyi csaj (köztük sajnos én is XD), és épp az ellenséget döntötte ágynak! Nem válogat a főnök, az biztos... Wink
*Mielőtt elindult volna, balszerencséjére Shockblast hamarabb kijött a trónteremből és el is kapta, hogy megfenyegesse azért, amiért hallgatózott.*
- Ígérem, hallgatok!
*Csak rekedt nyögést tudott hallatni, mert annyira szorította a nagy Decepticon a torkát, hogy majdnem leállt a működése. Végül az elengedte és elment. Ő is gyors tempóban eltávozott.*

/Lakóterület/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Kedd Feb. 15, 2011 12:23 am

Judy, miután elment Mellékút búvóhelyéről, gondolkozott, hogy most mitévő legyen. Rodimus sokkal nagyobb tészta és ahhoz, hogy megölhesse őt, el kell csalnia a csapatától minél messzebbre. Órás tanakodás után eszébe jutott a Mellékúttól hallott információ a támadásról, amiről egy Decepticon se szólt neki. Lehet, hogy a csata egy megfelelő alkalom lehet arra, hogy Rodimuszt tőrbe csalhassa. Ehhez kell a segítség, de ezúttal Megatronra számíthat, miután Mellékútban nagyon elkezdet kételkedni.
~ Lehet, hogy meg kell majd kérdeznem. Mellékút nem akar mesélni magáról, de talán a nagyuram el tudja mondani. Nem bízhatok meg benne és addig nem adhatom meg neki azt, amit kér, amíg meg nem ismerem.
Másrészt a maga szemszögéből jobb, ha most a csata napjáig egyelőre elvonul a Decepticonok közé kipihennie magát azok után, amiken keresztülment és hogy az Autobotok elkezdték őt keresni azt se tudván, hogy miért is. Megatronnal majd holnap ráér beszélnie, miután aludt egyet.
~ Szegények, ha tudnák, hogy azért, mert én öltem meg azt a kettőt és már... már megfertőzött Megatron ereje. Hogy segíthetnének rajtam? Talán sehogy.
A Decepticonok nagy része hűvösen, de már kicsit tisztelettudóan tekintettek rá. Biztos a hír elterjedt Magnusz és Zeta gyilkosáról. Épphogy nyugovóra akart vonulni, Fülelő rögtön közölte vele, hogy Megatron látni akarja.
- Miért? Nem csináltam semmit.
Fülelő: Parancsot teljesítettem, te is teljesítsd a parancsot, ha bizonyítani akarod a hűséged.
Judy nem ellenkezett, máris a trónterembe vette az irányt. Megatron most látszólag teljesen nyugodtnak és elégedettnek tűnt. Mint egy tisztelettudó Decepticon, térdre borult Megatron előtt. Mivel ő még egy megfertőzött Autobot, hátborzongató látványnak tűnt, hogy egy Autobot a Decepticonok fővezére előtt alázkodik.
- Látni akartál, Megatron?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 3:58 pm

Trónjából ablakon ki bámulva elégedetten nézte és várta a pillanatot amikor is Judynator belépet hozzá. Rá nézve elégedetten figyelte amint szolgája fejet hajt előtte.
-Igen látni akartalak. Ugyanis jutalomban akarlak részesíteni. Állj fel hű szolgám.
Miután Judynator fel állt Megatron fel állva oda lépet hozzá majd egy ütéssel a falnak repítette.
-Most jön a jutalmad ne félj fájni fog.
Jöt mosolyogva viccén kezét Judyantor mellkasára tetet és elkezdte átírni a lánybot teljes programját, hogy teljességgel Decepticonná tegye.
-Mától fogva számodra nem lesz vissza út. Hiába is próbálnád ha egyszer Desepticon leszel onnan már csak a be olvasztás ragad ki. De még akkor is Desepticonként fogsz eltávozni, de csak is akkor mikor én azt mondom nem előbb.
Nevetve egy jót hallgatta a lány sikolyait ahogy átírta a programját.
-Mi az én meg szólításom?


A hozzászólást Megatron összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 17, 2011 10:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 10:02 pm

//Decepticont ne így írd, hogy Desepticon. Very Happy Hát milyen fővezér az, aki nem tudja leírni helyesen saját csapatának a nevét? XD//

~Jutalom? Még meg se öltem Rodimuszt! De vajon akkor miért gondolta meg magát?
Judy felállt és várta, hogy mi lesz ebből. Pillanatok alatt Megatron a falhoz vágta és oda is szorította. Még megfertőzötten is próbált kiszabadulni de nem tudott.
- Mit akarsz most tőlem? - kérdezte kétségbeesve. Ahogy Megatron elkezdte belé helyezni a Decepticon-programot. Más Transformrnek tényleg fájt volna ez a fajta avatás, Judynak ez rettenetesen kínként hatott, mivel félorganikus volt. A fájdalom ide vagy oda, a régi szép emlékei elhomályosultak, Autobot-léte elszállt és elfoglalta a helyét a Decepticon-lét. Épphogy Megatron ereje már megfertőzte őt, még a Decepticon-program is megszállta őt annyira, hogy magától lila szikrákat kezdett szórni.
- Megatron... Megatron nagyúr... - nyögte ki a kérdésre, majd a végére összeroskadt és elájult a megterheléstől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 10:18 pm

Mikor végzet elengedte a lányt aki össze esett. Nem ébresztette fel nem emelte fel szolgáját a földről.
~Szánalmas ennyitől össze esik és egy ilyen volt az autobotok vezetője. Nos mindegy már az én hű szolgám.
El lépve onnan vissza üült a trónjára.
~Hamarosan el készülnek a saját mechainkjaink ők meg az energon csillagokat készítik el majd nekünk. Így már az energia mezők nem lesznek ránk hatással. Most már nincs senki aki meg állíthatna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 10:30 pm

Kis idővel később Judy nagy nehezen magához tért ott, ahol elájult. Jelenleg nem emlékezett semmire, csak egy lila fényre és Megatron arcmodulára. Néha-néha egy halvány szikra átjárta a testét, mint utóhatás.
- A fejem...
Lassan feltápászkodott és tekintete Megatronra szegeződött, aki csak ült a trónján és nem csinált semmit, de még csak át se vitette valahová, hogy tudjon pihenni, de ez nem számított jelen helyzetben. A lány végig simított a jelvényén, ami immár egy Decepticon-szigma volt oldalán 3-3 oldalcsíkkal, mint az eliteseknek.
- Mi történt velem, nagyúr? - kérdezte még kissé szédelegve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 10:38 pm

Meg várta míg szolgája magához tér, majd a kérdésre tömören válaszolt.
-Kaptál egy ajándékot. Nem ajánlom, hogy el pocsékold.
Arcán közönyösség tükröződött és egy fajta elégedetlenség.
~Már csak Rodimus van az utamban, de őt könnyen félre söpröm. Optimusz az igazi ellenfelem, de valahol bujkál a galaxisban. De egyszer meg találom és végzek vele.
-Ha össze szedted magam akkor menj készülődni Hamarosan bevetést lesz. Te vezeted majd az első támadó rajt és meg adom a lehetőséget, hogy először te nyiss tűzet. Ne merészelj majd csalodást okozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 10:48 pm

Judy az átmeneti amnézia miatt nem értette, milyen ajándékról beszélt Megatron. Bizonyára valami olyasmi, aminek a képességéhez van köze. Az utasításra hirtelen felvillant benne a parancs, hogy ölje meg Magnuszt, Zeta Prime-ot és Rodimuszt, és már csak Rodimusszal kéne végeznie. Csak most nagyon fáradt volt, hogy véghez vigye. Eszébe jutott ekkor Mellékút is.
- Fáradt vagyok... holnap bevetés előbb összekapom magam, de most nem vagyok jó formában egy ilyen nehéz nap után.
~ De nincs hol pihenem. Itt nincs otthonom, nincs helyem, ahol aludhatnék.
- Nagyúr... kérdezhetek valamit? Nemrég hallottam beszélgetni egy-két Decepticont egy másikról. Valamilyen Sideways. Ő kicsoda?
Reménykedett benne, hogy Megatron tud mit mesélnie róla, miután Sideways nem akart magáról mesélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 10:57 pm

halotta Judynatort az orra alatt motyogni, de ez nem érdekelte. Viszont látta, hogy hiába adta ki a parancsot a lánynak az másra terelte a szót.
-Csak az egyik újjonc nem kell vele törődnöd. Viszont az elöbb parancsot adtam neked. Menj és pihend ki magad, hogy hasznodat tudjam venni. Ha haszontalanná válsz el veszem az ajándékot és az életedet is.
Lehetett látni mennyire fel bösziti ha valaki meg meri tagadni a parancsát. Ez a Decepticonok között olyan volt mint árulás ami gyakran halállal járt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Feb. 17, 2011 11:07 pm

- Elnézést, csak bátorkodtam megkérdezni valamit, Parancsot meg nem akarom megszegni, nagyuram.
Úgy látszik, Megatron kezd idegessé válni, úgyhogy nem mert megkockáztatni újabb kérdést. Fejet hajtott vezére előtt és elindult. Kicsit furcsa volt, hogy Megatron se akart beszélni Sidewaysről.
~ Lehet, hogy talán el kellett volna mondanom neki, hogy találkoztam vele. Majd holnap, ha nem felejtem el, elmondom. De mégis félek, hogy meg fog ölni... nem tudhatom, kicsoda igazából az a sumák.
Persze azt is elfelejtette, hogy ő nagyon erős, különleges képességekkel rendelkezik. Mégis volt egy olyan érzése, hogy ő valamilyen magasabb rangú Decepticon lehet, hisz a többiek a közelébe se mertek menni.
~ Nem tudom, most merre. Nincs otthonom. Hol lakom egyáltalán?

/lakóterület/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Feb. 20, 2011 12:09 am

Belépve a bázisra kipróbálta dominanciáját a többi Decepticonon. A katonák kissé aggódva pillantottak rá Judyra, amikor az menet közben betért hozzájuk a vezérlőbe.
- Ez meg mi itt? - kérdezte igen szúrósan.
Radarkezelő: Biztonsági óvintézkedés.
- Áááh, ezt nevezitek ti óvintézkedésnek, szánalmas kis férgek?
A Decepticonok összenéztek, aztán vissza Judyra. A lány villámgömbhöz gyűjtött elégséges erőt és azzal megsokkolta a biztonsági felelőst, aztán elkezdett pötyögtetni a gépezeteken. Nemsokára a bázis védőpajzsa megemelkedett 100%-ra, és az összes ágyú a terület környékén maxmális aktivitással működött.
- És még csodálkoztok, hogy az Autobotok be tudnak ide törni olyan könnyedén! Örüljetek, hogy eddig ezt én vettem észre és nem a Megatron nagyúr! Minden reggel és este ellenőrizni fogom, világos??
Decepticonok: Értettük!
Fülelő látta, hogy mit csinál itt Judy, és legszívesebben lett volna beleszólása, hogy az ilyen óvintézkedések az ő érdeme és ráadásul Judy nem biztos hogy rendelkezik a lehetőséggel, hogy parancsolgathat itt. De amint látta a lány szemében a tüzet és a lehető legnagyobb komolyságot hangnemében, talán nem tanácsos egy szót se szólni neki. Shockblast is látta a jelenetet, de az ő processzorában is ott volt, hogy a lány felett csak Megatron parancsolhat.
Shockblast: ~ Ahogy Sideways megmondta. Minden a tervek szerint. A kicsi hercegnő megfertőződött és már Megatron is Decepticonná tette. Na meg aztán majd fognak pofára esni itt, amikor mi vesszük át az irányítást a sok idióta fölött és eltűntetjük Megatront az útból.
Judy erről se sejtve semmit elment, majd végül betért a trónterembe (mire Megatron már rég felébredt és minden oké az állapotával), hogy Megatron mellé szegődjön. Strascream is jelen volt szokásos nyalásával, de ezzel nem törődött a lány.
- Jó reggelt, méltóságos nagyuram. - köszöntötte Megatront udvarias meghajlással, aztán nekilátott a munkájának a gépek körül. A védelem mindenfelől tökéletes és gyűjtötte a jelentéseket a Decepticon mechanikok gyártásáról, valamint a lopott energonok felhasználásáról, kísérletekről és a csatára való felkészülésről.
- A mechanikjaink gyártása a tervek szerint zajlik és néhány ciklusnyi idő múlva kezdhetik a munkájukat. Kémjelentések szerint az Autobot bázison jelenleg nyugalom van, de biztosak benne, hogy felkészülten fognak fogadni minket. Adjak utasításba valamit a csata előtt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Feb. 20, 2011 12:23 am

Sötéthang bejött, és látta, mit csinált Judy a védelemmel kapcsolatban.
~ Jól tette! Fülelő is hiába szólt állandóan azoknak a barmoknak! - aztán odament Fülelőhöz, hogy információt kapjon a csata kezdetét illetően:
- Jó napot uram. Nem tudja véletlenül, mikor kezdődik el a csata? - közben látta, hogy Shockblast valami rosszban sántít.
~ Kíváncsi vagyok, mire készül... - gondolta magában. Volt egy olyan sejtése, hogy az egyszemű Álca be fog szólni neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   

Vissza az elejére Go down
 
Trónterem
Vissza az elejére 
5 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Decepticon zóna :: Cybertron - Decepticon terület-
Ugrás: