Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Trónterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 4:46 pm

egy piros magnóüzemmódú fembot figyelte az Decepticonokat, érzelemmentesen és ridegen
~ Szánalmas...
egy Decepticon meglátta és odament hozzá, hogy kikezdjen vele
Decepticon perverz mosollyal: hé bébi, nem jösz el velem innen valahova?
a fembot megragadta keményen a torkát és halálosan nézett rá
- A nevem Sötéthang, és ha megint kikezdesz velem, esküszöm, addig lövöm a nemes részedet, amíg el nem vérzel! Evil or Very Mad
mikor Sötéthang elengedte a Decepticon-t, az gyorsan elmenekült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 5:26 pm

Kezdte el veszteni a türelmét és a végén fel kiálltott.
-Csend legyen mindenkinek!
Üstökösre és Ciklonuszra nézet.
-Nem kell együt müködnőtök két külön csapatot fogtok vezetni.
Az ismeretlenhangon el mosolyodik.
~Nagyszerű legalább lesz egy kis kihívás az akcióban. Minden úgy alakul ahogy kell.
-Demolishor meg kapod az engedélyt bármilyen fegyvert magatokhoz vehettek. A cél szentesiti az eszközt és legalább mindent szét rombolhatunk majd.
Az újoncokra nézet és el mosolyodott.
-Remélem készen álltok mindenre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 6:08 pm

Üstökös megremegett Megatron üvöltésére, így ezután csak visszahúzódott és hallgatózott, mégha fenyegetően nézett Ciklon felé.
Fülelő elvitte Zeta Prime fejét a vezérlőhöz, hogy erről is szedjen le adatokat. A töltés ment egy darabig, aztán a képernyők csak ERROR-t jeleztek, majd aztán a hangszóróban lejátszódott egy hang. Ez a hang Zeta Prime gondolatban beprogramozott beszéde volt.
Zeta: E szavaim még akkor rögződtek, mielőtt meghaltam volna... Megatron! Nem tudom, hogy sikerült neked Judynatort ellenünk fordítanod, de ne hidd, hogy eléred a célod. A csapatom mindent meg fog tenni, hogy megakadályozzák a mesterkedéseidet és visszahozzák Judyt az ők oldalukra, főleg Optimus Prime! Minden adatot, amit magamban tároltam, az emlékeimmel együtt töröltem, nehogy rossz kezekbe kerüljenek, főleg a lány sorsa ne...
Itt a lejátszás megszakadt. Bizonyára ekkor veszítette el a teljes emlékezetét a halott exfővezér vagy épp ekkor ölte meg Judy.
- Nagyúr, remélem maga is hallotta! Úgy tűnik, Zeta Prime tudta, hogy valamire készülünk. De el kell ismernem, hogy ő sose volt olyan ostoba Autobot, mint Ultra Magnus volt.
Ha mindenki a Zeta Prime-os jelenetet túltett, készen álltak teljesíteni Megatron utasításait.
Üstökös: Földet vagy a velocitron bázist vessük be?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 6:18 pm

ekkor Sötéthang megszólalt:
- Bocsánat, hogy beleszólok Megatron Nagyúr, de javaslom, hogy Velocitron-t vessük be először, mivel a Földön alig van Autobot, az emberek meg nem többek szánalmas férgeknél, így a legkönnyebb része maradhat meg utoljára.
~ Csak azt tudnám, hogy azt az Autobot szukát is minek térítette hozzánk-.- Úgyis előbb-utóbb elveszti felette az irányítást. De akkor megölöm, hogy minden mocskos Autobotnak fájjon!
- Mit gondol az ötletemről Uram?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 6:41 pm

Azt hittem, elhallgattathattam a kis buzgó mócsingot a falhoz rúgással, de még ilyenkor is be nem áll a pofája.
~ B***a meg, ez még nálam és Snowcatnél is rosszabb! Mad
- Na maradj már magadnak, vagy különben letépem a rotornak nevezett pálcikáidat és ledoblak innen az emeletről!
Megatron ekkor ordított ránk anyira, hogy a föld megremegett.Aztán hozzá is fűzte, hogy nem kell akkor Üstökössel együtt dolgozni.
- Nagyon helyes! Úgy tűnik egyéb bajom is lesz ezen a nyáladzó Seekeren kívül! - Persze, ezzel Élespengére és a hülyeségeire céloztam. Mad
Közben Fülelő le akarta szedni az adatokat Zeta Fejéről is, de abból egy microbájtnyi adatot se sikerült szereznie, de viszont volt benne egy hangrögzítő, amiben Zeta Prime fenyegette Megatront.
~ Ilyet! Még a halála után is tud egyet és mást a vén szatyor! Shocked
MIndenki készen állt, még én is megemeltem Élespengét a grabancánál fogva, hogy felállítsam egyenesbe, csak aztán jött egy újabb csajszi, aki a Velocitront akarta javasolni.
- Ugyan már! Majd Megatron egy újonc ostoba ötletére fog hallgatni? Épp ez az, hogy nekünk a leggyengébb helyet kéne betámadnunk! Egyéb hülye ötlet valakitől? :S
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolishor
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2010. Jul. 05.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 7:02 pm

Demolishor nem csodálkozott, amikor Megatron ráordított egyesekre, hogy maradjanak már csendben. Bár őt is zaavrta az ellenségeskedés és egy havasi újonc nyálömlengése, ami már egyszerűen nevetséges volt.
- Nos, Cyclonus, úgy látszik, megjött a Crazyman Fan Club egyik képviselője. - mondta kaján vigyorral.
Amint Megatron megadta az engedélyt a fegyver felszerelésére, Demolishor egy hangos, de egyedi füttyentést hallatot és máris jött két szerelőrobot, akik fejenként megragadták Viharszárny karjait és dolgozni kezdtek rajta. Amikor ezt befejezték, a Seeker lány mindkér al karján egy-egy kikapcsolt állapotú új felszerelés díszelgett.
- Az én vacak katarjaimtól mit akarnál, amikor kaptál jobbakat, kislány? Ezek különleges energon-fegyverzetek. Aktiválásra kibukik tetszés szerint kard vagy akár katar, amiket még alt módban is bevethetsz. Mivel te egy villámhasználó vagy, elég csak feleannyira feltölteni energonnal, amikor magad által létrehozott puszta árammal is feltöltheted. A régi kézi kardjaidat ki is dobhatod a legeső szemetesbe.
Sejtetően elvigyorodott ismét.
- Remélem örülsz az ajándékomnak. Majd Megatron is megjutalmaz, ha jól végzed a munkádat.
A vigyor a képére fagyott egy pillanatra, amikor ő is meghallotta Zeta Prime szavait, amik akkor rögződhettek a fejébe, mielőtt Judy végzett volna vele. Mivel ő nem hitte be a szöveget, hamar túltett rajta és felkészült. Az egyik újonc, Sötéthang javaslatot tett, ami nem tetszett Ciklonusznak, de ebben most az egyszer igazat kellett adnia.
- Ciklonusznak igaza van, kölyök. Ha Velocitront táadjuk be előbb, akkor később már a földi bázist is be fogják védeni annyira, mint Iacont. Egy védetlen bázis hamarabb kerül irányításunk alá vagy pusztul le, mielőtt ez a kis havasi vakarcs kirángatja magát a falból. És ki tudja, hogy a védtelen bázis milyen kincsekkel várhat minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Okt. 28, 2010 9:37 pm

/Dem, elfelejtetted említeni, hogy az adatlapomban csináljam meg a változásokat, szóval magam csináltam meg végül. Razz/

*Csak állt csendben és figyelte végig az eseményeket. Megatron ráordított a fecsegőkre, aztán majd jött egy újonc férfiú, akiről agyilag is látszott, hogy az is havasi. Ciklonusz jól lerendezte, de még így is szövegelt és könyörgött, aztán meg jött egy elég antipatikus kinézetű magnós üzemmódú lány is, aki biztos, hogy veszélyeztetett konkurenciának tűnt.*
~ Jaj Primuszom.
*Ekkor Demolishor felszereltetett rá egy új, speciális fegyverzetet, ami nemcsak energonos-elektromos katart, hanem kardot is tud aktiválni, amit alt módban is használhat. Ki is próbálta az új felszerelését. Először a katart, majd a kardot is megsuhintotta, aztán kikapcsolta.*
- Ez tényleg jó és hasznos felszerelés, ráadásul energontakarékos is. Köszönöm, mester és Megatron nagyúr. Azt hiszem én nem akarom kidobni az egyik fegyveremet, az pazarlás lenne. Inkább odaadom valakinek.
*Elővette a lézertőrjét és hosszasan célzott Élespenge feje felé, aztán eldobta. Azonban a tőr centikkel a feje mellett állt bele a falba, a fiúnak meg semmi baja nem esett.*
- Tessék, szánalmas kis görcs. Megtarthatod, ha akarod.
*Őt nem érdekelte Zeta Prime halála előtti üzenete, sokkal jobban érdekelte a következő akció, amit Megatron már betervezett. Sötéthangnak volt egy javaslata, hogy a Velocitront támadjuk be először, de ezt már ketten leszavazták és ebben egyet kellett érteni.*
~ És még okoskodik is? Bocs, babám, de nem volt elég logikus ötleted.
*Hogy megmutassa a másik újonc lánynak, hogy csinálja egy profibb, ő is elő állt egy javaslattal.*
- Igaz, hogy megvan a Sebesbolygó védelmének adatai és kódjai, a földi bázisok sokkal bevethetőbb, mivel még gyenge a védelmük. Talán akár az egész Földet is 15 ciklus (földi évben 24 óra) alatt bevethetjük vagy elpusztíthatjuk. De mielőtt valamit kezdenénk Velocitronnal, küldjünk ki oda egy kémet, hogy ellenőrizze a bevethetőségét. Úgy tudom, egy Ransack és Crumplezone nevű helyi Decepticonok boldogan segítenének benne.
*Kihívóan sunyi pillantást vetett Sötéthang felé. Orra alatt titkon még el is mosolyodott.*
~ Na, ebben pipálj le, aranyom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Élespenge
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2010. Oct. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Pént. Okt. 29, 2010 6:10 pm

Érdekes jelenet játszódott le információk átvételekor. A fejről azt hittem, hogy elkezdett beszélni, pedig csak egy üzenetrögzítő volt vagy valami. Fenyegetőnek tűntek a szava, de szerintem inkább egy szenilis vénrobot üres szövegelése volt.
- Hogy oda ne rohanjak! Jöjjön csak az a... az a... az az optimista Optika Prime! Őt is szétbontom apró darabokra, mint mint azt a 14 méter magas Jeticont a síksági erdőben a múltkor! Ja várjunk egy percet... az a Jeticon csak 7 méteres volt... és asszem még kis fiatalocska volt még... na mindegy, akkor is szétszedem Prime-ot! Mad
Ciklonus nagymester megfogott és egyenesbe állított, aztán jött egy újabb jó csaj mondani a véleményét, de őt lehurrogták. Aztán a nyomorékszemű Álca tanítványcsajszíja is javasolt egyet, miután kapott új cuccost és felém vágta a tőrjét. Betojtam, mert azt hittem, fejen talál, de mellettem állt bele a falba.
- Uh, ez aztán egy igazi amazon! pale Shocked
De attól megfogtam a tőrt és zsebre raktam.
- Azért köszi, szépségem! Erre is szükségem ehet! Nemcsak havasi Triplaváltozó vagyok, de egy hozzám hasonló fegyverhasználónak mindenre szüksége lehet ebben a csatában, hogy mindenkit kinyírjak, aki Autobot! Laughing
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Pént. Okt. 29, 2010 10:42 pm

- Valahogy sejhettem, hogy egyeseknek nem tetszik az ötletem...
közben figyeli, hogy egy kisméretű Autobot kém megy jelenteni, mielőtt Ciklonusz mondott volna bármit is, így nem sejti az, hogy nem Velocitron-t akarják megtámadni
~ menjél csak Autoszemét...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szomb. Okt. 30, 2010 1:52 pm

Mielőtt a kisméretű Autobot kém elment volna, szembekerült egy plazmaágyúval, ami gondolkodás nélkül apró roncsokká lőtte. A darabok szétrepültek, az élesebb darabok pedig beleálltak a falba, pedig ezek majdnem az újoncokat találták el, ha nem vigyáztak.
Egy sötét, lila alak lépett be. Külsőleg olyan volt, mint Shockwave, azonban sokkal nagyobb volt és erőszakosabb, az egyetlen optikája neonzöldben világított, ahogy a zöld csíkok a testén.
- Rohadt kis poloskák...
Amikor előlépett az ajtóból a fénybe, teljesen kirajzolódott az alakja. Shockblast a szokásosnál is rosszkedvűbb volt, úgyhogy nem is volna már tanácsos egy rossz szót is mondani neki, különben az illetőt darabjaiban lehet küldeni az újrahasznosításra vagy a roncstelepre. A trónteremben a legtöbb Decepticon félve álltak el az útjából. Mindenki tudta jól, hogy vele nem lehet kikezdeni és még Megatronnak is könyörögnie vagy verekednie kell olykor-olykor, hogy maradjon nyugton. És már csak az ereje és a sötéten egyedi elszántsága miatt féltek tőle, mint a tűztől (kivéve Tidalwave/Mirage párost, akik gyűlölték Shockblastet, méghozzá nagyon is jó okból).

- Megkaptam az üzenetedet, Megatron! Szóval védelem-megsemmisítés és toronyrombolás lesz, mi? Ez egyszer örömmel szállok be a csatába, ha egy csapatot én irányíthatok.
Elégedetten felvillant az optikája, de a maradék jókedve is elment, amikor végignézett a társaságom.
- Mi ez itt? Még mindig a Decepticonoknál vagyok? Ezek mind egy rakás használhatatlan ócskavas, amatőr, bénaság, havasi és kezdő! Na nézzük csak, kik ezek személyesen... itt van Üstökös, akiben megbízni se lehet. Demolishor meg olyan, mint egy páncéllal felszerelt lomha majom. Fülelő meg csak a vezérlőkhöz, a lehallgatásokhoz és a gyógyításhoz ért, semmi máshoz! Ciklonusz meg a csapat szégyeneinek szeme fénye és hógolyózó fajtájának vihogó őrült királya! Mind a négyükből mindent ki lehet nézni, csak jó csapatot nem! Ami meg az újoncokat illeti. - itt szemrehányóan rápillant Viharszárnyra, Sötéthangra és Élespengére. - Ezeket itt egy én gyúrnám össze fém-rubikkockákká egy másodperc alatt! Komolyan azt gondolod, hogy ezek segíségével akarsz a Cybertron ura lenni, Megatron? Komikusnak kéne menned!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szomb. Okt. 30, 2010 3:13 pm

Váratlanul előbukkant egy Autobot kém, akit viszont valaki egy lézerlövettel apró darabokba lőtte. És lám, ki bukkant fel! Shockblast alig lépett be a trónterembe máris jött a szokásos kemény dumájával.
~ Ja, hogy rád ne szakadjon a plafon, bazmeg! Evil or Very Mad
- Már megint feltűnési viszketettséged van, Küklopsz? Húzz inkább vissza Sokkolóhoz vagy Sixshothoz, ne itt játszd meg az alfa hímet! Mad
A lebecsmérlő sértések azonban több volt a sokknál. Épp kis híja volt, hogy ne rontsak oda és próbáljam megverni a rohadt egyszemű fejét, de csak beszólás hagyta el a számat, mivel azért nálam jóval erősebb Shockblast.
- A csapat szégyene?? A fajtám vihogó őrült királya??? Na majd a csatában megmutatom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolishor
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2010. Jul. 05.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Okt. 31, 2010 12:16 am

Shockblast váratlan megjelenése és megszokott előadása már magában magára haragította Demolishort, de ő megőrizte Ciklonusszal ellentétben a hidegvérét, mert tudta, hogy Megatron majd lecsillapítja ezt az alakot. Biztos csak arra ment ki a játék, hogyha valaki nekiront, akkor veréssel megmutassa, hogy milyen hidegvérű.
- Ne törődj vele, Viharszárny. Akármit mondd, ezen ne húzd fel magad, csak szeret mindenkit lekezelni, mint egy korcsot. Te természetesen kivételesen jó Decepticon vagy.
Miközben mondta a maga tanítványának, visszatartotta, ha netán Viharszárny neki akarna esni dühében Shockblastnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Okt. 31, 2010 10:56 am

mikor Sötéthang látta, hogy a kémet megölte az a hülye küklopsz, legszívesebben kitépte volna a szikráját, de csak ezt mondta neki:
- Szép volt uram, csak van egy kis gond: ha hagyta volna, hogy a kém elmenjen, minden Autobot azt hinné, hogy Velocitron-t támadjuk meg, és még a Földön lévők is odamentek volna, így nem lenne gond a Föld megtámadásánál...
~ Hogy vakulna meg ez a szerencsétlen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Élespenge
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2010. Oct. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Okt. 31, 2010 1:31 pm

Épp örültem, mint majom a farkának (az új cuccosom miatt is, amit Viharszárnytól kaptam), amikor egy brutyó egyszemű csávó kinyírt egy Autobot kémet és beállított.
~ Ez meg ki a rák? Úgy néz ki a feje, mint egy lézeres postaláda! :S
Amikor a csávó mindenkit elkezdett lehordani kivétel nélkül, már akkor sértődtem meg, főleg, amikor nagyon csúnyákat vágott oda Ciklonusz mesternek a "fajtájáról" és a "csapat szégyeneinek szeme fényéről". Bár a nagymesterem majdnem nekirontott, de én elé álltam és elkezdtem neki mondani a magamét.
- Mégis mit képzelsz, nagyfiú? Tudod te, kihez beszélsz?? Ciklonusz nagymester nem a csapat szégyene, és legalább hűséges elitese Megatron főnöknek hozzád képest és Havasbolygó jó vezetője! Mad
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Okt. 31, 2010 1:48 pm

*Már éppen nyugodtak volna le a kedélyek, amikor egy rémesen ismerős külsejű alak bejött a trónterembe és egy lövéssel apró darabokra lőtt egy elmenekülő Autobot kémet. Nem volt normális arca, de a hangjából észlelni lehetett, hogy egyáltalán nincs jókedvében. Viharszárny nem foglalkozott vele, hogy úgy néz ki majdnem, mint Shockwave vezér, de jobban foglalkoztatta őt az erőteljessége és a hatalma. Nem kevesen úgy húzódtak el a közeléből, mint egy fertőzött betegtől.*
~ A mindenit! Vajon miféle képességei vannak ennek az alaknak? Biztos hogy ő az egyik legerősebb és a leggonoszabb a Decepticonok között.
*Az alak mindenkit elkezdett leoltani Demolishor mestertől kezdve Élespengéig. Majdnem szólt valamit, de Demolishor leintette, hogy maradjon nyugton a saját érdekében, úgyhogy állt. Közben Ciklonusz után Élespenge és Sötéthang már beszóltak az alaknak.*
~ Demolishornak igaza van. Ez a fickó nagyon kegyetlen alaknak tűnik. Szegény idióta havasi és magnós lány!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Okt. 31, 2010 2:42 pm

/Sötéthang, remélem tisztában vagy vele, hogy a kezdő újoncok semmivel se erősebbek a modiknál és az adminoknál. Smile /

Shockblast Ciklonusz visszaszólására csak sejtető tekintettel nézett vissza. Ez nála gúnyos vigyorgással is felérhetett.
- Na és aztán majd mit mutatsz meg a csatában? Hogy zuhansz a földre, miután a seggedet meglőtték? Hallottam ám a híredet a múltkori betörésről.
Ciklonusz elé állt Élespenge, hogy megvédje a főnökének becsületét, aztán meg Sötéthang állt elő az okoskodó szavaival. Shockblast csendben végighallgatta őket, de aztán olyan modortalanul és sátánian felnevetett, mint aki viccet hallott volna, aztán fenyegetően felvillant az optikája ismét, amitől még a legerősebb idegzetű Decepticon is itt megrémült volna, aki nem ismerte még őt elég jól.
Egy lendítéssel úgy képen törölte Sötéthangot, hogy az többszörös pörgés után az ajtófélfához csapódott. A lány arcán elég csúnya és mély nyomot hagyott a pofon, de még nem ért be ezzel. Shockblast a lézeres plazmaágyúját szó szoros értelmében odanyomta a homlokához.
- Hogy merészeled megszólni az én kiszámításaimat, te kis roncs? Töltöttek egyáltalán beléd egy kis logikát vagy csak dísznek építettek az Autobotok környezete alatt? A halott kis roncs mindent hallott. MINDENT!!! Tudta ám, hogy nem Velocitront fogjuk letámadni remélhetőleg, miután hála Primusznak lehurrogtak! És én is egyetértek azzal, hogy inkább a Földet taroljuk le, mert az a leggyengébb, hiába vannak ott akárhányan Autobotok. Okoskodjál másoknak, de ha még egyszer leszólod az én eljárásaimat, téged is apró darabokra szedlek, mint ezt a másik roncsot. Megértetted?? Szedd össze magad, mert mindjárt megyünk csatába, Okoska! igen, így foglak hívni mostantól! Amúgy még csak ne is álmodj róla, hogy te csak úgy megtámadhatsz engem. Láttam a képedről, hogy mit akarnál csinálni vagy mit gondolsz.
Amint elrántotta a fegyverét Sötéthangrol, odament Élespengéhez. Csak úgy odahajolt hozzá és a normálisabb karjával átkarolta az újonc vállát, mint egy jóbarátnak.
- Fiacskám, tudom, kikkel szoktam beszélni. Ha feleannyira ismernéd a te Ciklonusz vezéredet, nem nyalnád akkor ennyire a talpát. Ja persze, ti havasiak... na mindegy. El kell ismernem, te is elég bátor kiscsávó lehetsz, hogy ki mersz állni mások jogaiért. De azonban veszéllyel is járhat.
A kezével megszorongatta Élespenge vállát és egy erős lökéssel visszaküldte oda, ahonnan lemászott az előbb, vagyis a falba.
- Neked is ugyanezt mondhatnám, mint annak a másiknak! Ne szólj bele a dolgomba, ha meg akarod érni a holnapot!
Aztán visszament Megatron felé és várta a továbbiakat. Egyik újoncnak se ajánlott megszólalni vagy valami rosszat gondolni róla, hisz arcvonásokból azt mindig észrevette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Okt. 31, 2010 4:51 pm

/tudom, de az Autobotok miatt ilyen vagyokXD/

Sötéthang hirtelen azt vette észre, hogy az ajtófélfához csapódott egy csúnya nyommal az arcán, majd a homlokán volt egy ideig, miközben Shockblast megalázta szavakkal, majd az Élespengéhez fordult
~nem is tudja, hogy miket szenvedtem az autobot oldalon!
egy Rendes Decepticon Shockblastnak tiszteletteljesen: uram, ha tudná, hányszor ment tönkre Sötéthang élete bizonyos személyek miatt, megérthetné, hogy miért ilyen...
ezután a Decepticon felsegítette, és elkísérte, hogy megjavítsák.

/Szerelőterem/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Kedd Nov. 02, 2010 7:39 pm

Jót mosolyog Zetaprime utolsó szavait hallva.
-Önelégült vén ócskavas még utoljára képes volt kereszt be tenni nekem, de ez nem elég.
Optimus nevét hallva el száll a jó kedve.
-Optimus az enyém csak az enyém. Én fogom őt kilapítani puszta kézzel.
Shockwavera néz aki szintén csatlakozik hozzájuk.
-Ne gondold azt, hogy sokban különbözől Üstököstől te magad is ép olyan problémás esett vagy.
Körbe néz a csapatán majd el mosolyodik.
-Ez a csata kiváló esély lesz arra, hogy be bizonyítsátok egymásnak, hogy milyen harcosok vagytok. Itt az ideje, hogy végre mi legyünk Cybetron urai.
Kinéz az ablakon majd jót nevet a bolygón.
-Holnap támadunk készüljetek fel.
Nézet vissza a harcosaira mikor ki adta a parancsot aztán az bolygóra nézet.
-Nem lesz kegyelem nem lesz irgalom csak pusztítás lesz. Hahahahahahahaha
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szer. Nov. 03, 2010 3:25 pm

- Jó, jó, támadunk akkor holnap! Pedig abba éltem bele magam, hogy még ma támadunk... de akkor a Földet?
~ Na mindegy, legalább végre jutottunk valamire! Kíváncsi vagyok, hogy vajon a Hókreténke magához tért-e már
Megfogtam Élespengét és lerántottam a falról, ahová Shockblast vágta. Kicsit meglepett, hogy a gyerek képes volt kiállni és beszólni értem, hogy megvédje a becsületemet.
- Kösz, öcskös! Jólesett, hogy megvédtél, de attól még nem vettél e a lábamról!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolishor
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2010. Jul. 05.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szer. Nov. 03, 2010 8:33 pm

Shockblast csúnyán helybenhagyta Élespengét és Sötéthangot, aki lelépett. Egy Decepticon kinyitotta a szájátt, azonban Demolishor azonnal rászólt, hogy maradjon csendben.
- Nem hiszem, hogy téged valaki kérdezett volna, barátom! Nem mintha Shobkblastet akarnám védeni, de itt a Decepticonoknál még a salakot se érdekli, hogy kinek milyen salak volt a múltja. Itt nem arról szól, hogy csak én, hanem arról, hogy ha meg akarod találni a helyed, akkor próbálj meg másokhoz igazodni és úgy is viselkedni, amit mi itt elvárnánk minden újonctól! Itt van például Viharszárny. Ő neki is néha van szája de őbelőle sikerült némi fegyelmet vernünk.
Itt elégedetten elvigyorodott, amikor eszébe jutott a gyakorlótéri lealáztatás. Lehet, hogy ez nagyon szokatlan volt tőle, de lelke mélyén jót szórakozott akkor.
~ Remélem Firewing befejezi a gyakorlását és egyhamar visszatér.
Megatron parancsára lerótt egy tisztelgő pózt. Kicsit, mintha Megatron elszált volna magától, de hát az ők céljuk a hatalom, semmi más.
- Igenis uram! Óhajtasz még egyebet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Szer. Nov. 03, 2010 8:56 pm

~ Hogy meg nem gondoltam magamban!
*Végignézte, ahogy az egyszemű hidegvérű Decepticon megfegyelmezte a másik két újoncot. Egy Decepticon - aki védeni próbálta Sötéthangot - tett egy megjegyzést a magnós lány múltjára, de az ő szava egyáltalán nem érdekelhette másokat, főleg nem Demolishort. Viharszárnyat ez még hidegen is hagyta.*
~ Mit képzel? Ha azt hiszi, hogy a múltja miatt majd körülötte fog forogni a galaxis és majd így viselkedhet másokkal, nagyot tévedhetett ez a beképzelt fémliba! Hát nem is csoda, hogy ez a Shockblast nevű Decepticon megpofozta... Tanuljon meg egy-két tiszteletet és akkor mindenki, főleg Megatron nagyúr jóban lesz vele. Én már megjártam ennek a következményeit.
*Demolishor az ő neve említésére kissé zavarban jött, de ezt nem mutatta ki. Jobb is lenne, ha legalább Megatron nem tudna erről az esetről, mert a végén kitalálná, hogy egy fegyelmezési időszakban ugyanúgy molesztálná. Végül Megatron kiadta a parancsot, hogy holnap megkezdhetik a támadást, addig is készüljenek fel.*
~ Hát már hova? Annyit készültünk fel rá. Nem lehetne most? Hisz már délelőtt van!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Élespenge
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2010. Oct. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Nov. 04, 2010 5:30 pm

Azon kapom magam, hogy a rosszindulatú küklopsz Shockblast jól a falhoz vágott. Gondoltam, hogy valami lecseszés vagy pofon lesz a vége, na de azért már megint a fallal csókolóztam.
- Még a végén falidísznek fognak beosztani, jaj! X_X
Ciklonus nagymester szerencsére leszedett a falról és olyan szavakat ejtett ki a száján, amitől a mennyekben éreztem magam. Megköszönte és azt mondta, hogy jólesett neki, hogy védtem az egóját!
- Hűűűűű!!! Tényleg??? *_*
Még mielőtt elcsöpögtem volna annyira, hogy orvost kell hívni hozzám, megint pofázásra nyitottam a szám.
- Már az is rohadt nagy megtiszteltetés, ha egy mondatban emlegetnek veled, jónagyuram!!! X3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötéthang
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Csüt. Nov. 04, 2010 7:17 pm

Sötéthang épp jókor jött vissza, hogy hallja, hogy holnap támadnak
~ Legalább addig pihenhetünk és felkészülhetünk.
aztán látja, hogy Viharszárny türelmetlenkedik
~ na, nyűgös a mester kicsi kedvence-_-
ezután elővett egy jegyzettömböt amibe ezt írta: "megjegyzés: Shockblast-ot tilos megkérdőjelezni." Volt egy olyan érzése, hogy nem lesz jóban Viharszárnnyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Vas. Nov. 07, 2010 8:49 pm

Már nagyon unta Ciklonusz ostobaságát.
-Ciklonusz te rozsda kaszni meg mondtam már, hogy Cybetront akarom el foglalni. Eddig is erről beszéltünk figyelhetnél egy kicsit.
Már fáradt volt a sok hülyeségtől ezért oda ment hozzá és tenyerét rá helyezve Ciklonusz arcára szorítani kezdi.
-De ha sokat bosszantasz még akkor csak egy n agy halom ócska vas lesz belőled amin a fáradt olaj is csak még jobban el fárad.
El dobja Ciklonuszt az egyik fal részhez.
-Shockblast azt akarom, hogy szedj össze egy pár jó harcost. Az lesz a dolgotok, hogy elhozzátok nekem egy mechanic terv rajzát. Ha nincs terv rajzuk akkor egy mechanikot is el hozhatsz.Az nem érdekel, hogy életben lesz-e vagy sem. Csak egy darabban legyen a lábaim elő, hogy később le másolhassuk és hasznosítsuk egy másik támadáshoz.
Alakította át utólagosan Shockblast feladatát.
-És most munkára lusta banda vagy különben ócska vasat csinálok belőletek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   Hétf. Nov. 08, 2010 12:24 pm

Shockblastet teljesen hidegen hagyta azok a szövegek, amiket az egyik Decepticon mondott, és most az egyszer Demolishornak igazat adott Sötéthanggal kapcsolatban.
- Engem aztán végképp nem érdekelnek az okoskák múltja! Vagy hozzászokik az itteni szokásokhoz, vagy pedig ócskavasat csinálok belőle. Téma lezárva.
~ Kis beképzelt hülye újoncok! Pont ezek szoktak előbb megdögleni a csatákban. De nem tagadom, a három újonc közül pont a nyomorékszeműé a legfegyelmezettebb és a legértelmesebb.
Figyelte, amint Megatronnak elege lett Ciklonuszból, adott neki egy-két "serkentőt", hogy szedje össze magát és tegyen úgy, ahogy parancsolta. A következő parancs felé jött, ám csak olyan tekintettel nézett rá, mint aki vigyorogni akarna.
- Áh, szóval kell egy mechanik?
Ezen egy jót röhögött, aztán várakozásra intette Megatront és elment. Egy öt perc múlva vissza is tért, a normális kezében egy halott mechanikkal, ami igen roncsos állapotban, de legalább egyben volt. Szép lendülettel oda is dobta a fővezér lába elé.
- Épp az a szerencse, hogy most végezték ki sokkolással ezt a kis nyomorultat a kínzókamrában! Kicsit jobban körül kellett volna nézni a foglyok között, nem gondolod, főnök? Legalább nem is kellett ezért a roncsért feláldoznom a saját katonáimat, hahahaha!
Megint felröhögött egyet, aztán odafordult a bandához.
- Hallottátok, nem? Tűnés innen a salakba, különben lézert nyomok a seggetekbe, szánalmas banda!
Persze csak azért akarta elhajtani a többieket, mert négy szemközt, pontosítva az ő esetében három szemközt akart valamiről beszélni Megatronnal.
~ Remélem, hajlandó lesz meghallgatni, mert ez nagyon fontos kérdés és mondanivaló lenne, méghozzá azzal a kicsikével kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Trónterem   

Vissza az elejére Go down
 
Trónterem
Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Decepticon zóna :: Cybertron - Decepticon terület-
Ugrás: