Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Trónterem (Decepticon bázis)

Go down 
SzerzőÜzenet
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Trónterem (Decepticon bázis)   Szomb. Május 08, 2010 12:06 pm

Itt szokott hébe-hóba Ciklonusz terpeszkedni, bár ez a hely nem kifejezetten olyan trónterem, ami Megatronnak van. Úgy képzeljétek el, hogy van itt egy irodaasztala (ami tele van hányva jelentésekkel és egyéb dokumentumokkal)l és egy Autobot-roncsokból gyártott bársonyszék. Ezek mögött meg egy hatalmas ablak, amiből le lehet látni Xyanton városára. A teremben Ciklon egoista képein kívül nagyon nincs más.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem (Decepticon bázis)   Szomb. Szept. 18, 2010 11:42 pm

Az űrhíd egyből a trónteremnek nevezett irodateremben nyílt meg és kipattant onnan Ciklon. A terem semmit se változott azon kívül, hogy a jelentések halma megint elárasztotta az asztalt és az ablakra valamilyen madár rápottyanthatott.
- Heh, majd hívom a takarítóbrigádot... de miután csicsikáltam egyet. Hülye Megatron! Ha valamit kitervel és ha nem is jön össze, akkor mi vagyunk a hibásak! Sőt! Akkor is bánt, ha meg jó napja van vagy sikerült csatát nyerni! Persze mindig mi végzük el a piszkos munkát, de ő a kisujját se mozdítja! Na persze, csak azért is, mert Optimus most nincs sehol, hogy seggbe rugdoshassa lusta ülepét! Lusta fos alak! Megafos! Megafos! Evil or Very Mad
Miközben hangosan sopánkodott és szidta Megatront elindult a bársonyszék felé, hogy abban folytassa Cybertronon félbeszakított alvását. Azonban a székben másvalaki terpeszkedett. Ciklont már akkor rázta ki a hideg, ha a környékén is meglátta az idegesítő kis lánctalpas fehér alakot a nagy macskás-maszkos képével.
- Snowcat!!!
Snowcat: Csá, Ciklicsek! Tök jó és kényelmes kis szék! Olyan jól tudtam rajta szundítani. Látom, Megaf*sz megitn jól ellátta a bajod! Béna vagy! lol!
- Mindjárt kapsz egy akkora bénát, te dagadt kis macskap*cs! Mad
Ciklon torkon ragadta Snowcatet és ugyanazzal a lendülettel kivágta a trónteremből.
- Nesze! Most pedig sicc innen és hagyjál aludni! Így is elég szar napom volt, nem kéne, hogy te s idegesíts, amíg meg nem állok ementálisat csinálni belőled!
Snowcat: Te szemét!! Attól hogy te vagy itt a bolygófőnök, még nem jelenti azt, hogy te basáskodhatsz felettem! Ezért megfizetsz, te keselyű!
Ciklon felemelte az öklét és kipattintotta a középsú ujját. Mielőtt Snowcat elkezdett volna óbégatni, magára zárta a tróntermet és eldobta magát lustán a székébe egy kiadós alvásra, hogy még a lábait is feltette a papírokkal tele asztalra.
- Zzzzzzzzzzzzzzzzzz.... Sleep
Snowcat: Rohadj meg ezerrel, te répapofájú kretén!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Trónterem (Decepticon bázis)   Vas. Szept. 19, 2010 11:07 pm

Hála Primusznak egy jót aludt, de még Megatron se zavarta fel semmilyen kapcsolatú híváson keresztül lustálkodását leszólva. Már a megszokott jókedvében volt, miután az orvosa által felírt gyógyszereit bevette és rányalt két üveg alkoholos energont.
~ Ááááh, így mindjárt jobb! Jöhet akármi, ami szóba jöhet! Very Happy
Nem sokkal később a trónterem ajtaján kopogtak, majd az invitálásra két csinos, formás havasi fembotok jöttek nagy didijeikkel . A meglepő az volt, hogy a csajok fogták egymás kezét.
~ Wooooow! Ecchi és yuri élőműsor! Laughing
Ciklon rotorja az izgatottságtól függőleges helyzetbe pattant (bár más valami is majdnem kipattant volna, ha nem fogja le az ágyékpáncélzatát.
- Üdvözletem szépségeim! Ciklonusz uraság segíthet két ilyen csinos kis lánykának? Very Happy I love you
Lányok: Jaj, Ciklonusz főnök úr! Mi ketten tulajdonképpen együtt járunk és ezt a főbérlőnk nem nézte jó szemmel és kidobott! Szeretnénk, ha tennél érte valamit, hogy a leszbikusok is kaphassanak ugyanolyan jogosultságot, mint a többiek!
- Hehe... hát lányok, kezeskedem a dologról. Először is kiadok egy rendeletet, amiben a leszbikusokat és a homokosokat illik ugyanúgy kezelni, mint a többi normális Transformert... aztán doaküldök két végrehajtót a főbérlőtökhöz, hogy adják át személyes nemtetszésemet nyilvánító "üzenetemet" neki. Nem is értem, hogy egy csomó helyen miért ítélik el, pedig a buziság nem bűn... csak ne csinálják nyilvánosan, csak mondjátok meg a címeteket... esetleg mi is nevetek, szépségeim? Laughing
Az ajtó ismét kinyílt és már megint Snowcat. Rá is jött a kanos állapot a csajok láttán, de mégis erőt vett magán és odalépkedett Ciklonhoz.
Snowcat: Hé, hé, hé!
- Már megint mit akarsz, te kis hülye? Nem látod, hogy dolgom van!
Snowcat: De ezt most muszáj! A kémjeink jelentették, hogy Judy gyengélkedik! Arra gondoltam, hogy el kéne slisszolnod Cybertronra és elrabolni a csajt Megatronnak, amíg beteg!
- Na és? Szerinted mit akarna Megap*cs csinálni vele? Trónjához fog belőle csinálni egy hozzávalót vagy pedig egy szép kis trófeát! Ugyan már, te barom! Úgy védik Judyt, mint a saját életüket!
Snowcat: Hát... hallottam a csókjelenetről... és arról, hogy milyen erő lett úrrá rajta, miután elkotródtatok onnan. Majdnem felszámolta az üzemüket! És úgy, mint Megatron, olyan erős volt!
Ciklonus: Na várj csak... de most hogy mondod, talán ha Megatron csak le is ölné, mi viszont felhasználhatnánk. Ha itt bekövetkezne az energonválság Havasbolygón, itt lesz Judy, aki pótolná! Plusz némi energiához már nem is kéne energon! De okos vagyok!
Snowcat: Hé! Én vetettem fel az emberrablást!
Ciklon: De én találtam ki most ezt a dolgot! Na, úgyis feladatom volna és fel akartalak csípni, úgyhogy mozgás! Megyünk Cybertronra!
Ciklon nem feledkezett meg a csajokról, akikhez sármos, csíkos vigyorával kacsintott egyet.
- Lányok, msot van egy kis dolgom. Addig maradjatok itt a nemes hajlékomban és érezzétek otthon magatokat. Majd jövök és beszélgetünk. Wink Very Happy
Azzal búcsút intve megnyittatott egy űrhidat, ahová berúgta Snowcatet és utánament.
Snowcat: Bazmeg! Ezért még megfizetsz!

/Cybertron - Decepticon terület: trónterem/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Trónterem (Decepticon bázis)   

Vissza az elejére Go down
 
Trónterem (Decepticon bázis)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Decepticon zóna :: Havasbolygó-
Ugrás: