Magyarország (talán) első fórumos Transformers szerepjátéka Unicron Trilogy kiadásban, azonban itt TRIOLOGY a három univerzum egyesülése miatt. Aki nagy rajongója az Armada, Energon és Cybertron szériáknak és szerepjátékozni is szeret, akkor csatlakozzon!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Határövezet

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Vas. Május 30, 2010 5:18 pm

*A lövések megint nem találtak és majdnem átrepült az Autobot zónára, de még időben visszafordult.*
~ Rohadt kis Megatron trónjának való roncs! Ha elkapom tényleg szétszedem!
*Mikor látta, hogy három repülőből álló kötelék felé megy, gyorsan utána ered, mielőtt végleg meglép.*
~ Most már tényleg el kéne kapnom, mielőtt eltűnik engem meg kiynírnak vagy kénytelen leszek számőzetésbe vonulnom életbenmaradás érdekében. De nem az Autobotokhoz megyek akkor, az biztos.
*Ismét felgyorsít és a kerék után megy.*
~ Mit tegyek, hogy végre elkapjam?? Na, megvan, mit teszek!
*Még mielőtt a karék eléri a köteléket, hirtelen elé repül hirtelen közelségben elállva az útját és egyenest a kerék közepébe lő.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Megatron
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 104
Join date : 2010. Mar. 01.
Tartózkodási hely : Cybetron

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Vas. Május 30, 2010 5:28 pm

*Azzal, hogy elálltad az útját és rá lőttél sikeresen meg fékezted a menekülését. Bár azzal, hogy előtte voltál pont neked ütközött amitől te is ki kapcsoltál pár percre. Mikor magadhoz tértél Tűzzápor állt feletted és azt nézte, hogyan tesznek össze téged.
-Látom végre magadnál vagy sikeresen hehehe össze csókolóztál az ellenséggel.
*Oda dobta neked az autobot fejét.
-Bár ahogy el nézem neki ez meg záróbb volt mint neked. De szerencsére időben meg érkeztünk mielőtt a másik három el vitte volna az információkat.
*Tűzzápor rádiója meg szólalt.
-Főnök meg érkeztek a szerkesztettek a bázis újjáépítése folyamatban van.
*Rád néz majd el fordul a vele lévő testőrségéhez.
-Na akkor irány a bázis.
*Csak nézed ahogy el mennek és rá pillantasz az autobot fejére meg a fej nélküli testre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viharszárny
2. szint
2. szint
avatar

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2010. May. 25.
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Vas. Május 30, 2010 5:36 pm

*Hirtelen arra tért magához, hogy ott vigyorgott rajta Tűzzápor. Bár a még cikisebb helyzetekkel nem próbálva törődni végighallgatta a mondanivalókat.*
- Köszönöm a sgetíséget, uram, majd meghálálom valahogy. Vagy akár meg is említem Megatronnak.
*Miután elköszönt a távozó Decepticon bandától, nézi a fejet és a testet. Bár akármilyen durva ütközet volt, csak sikerült elkapni a kis szemétládát.*
~ Most aztán többé nem fog szemtelenkedni és kémkedni. Na, ideje elvonulni Megatronhoz, mielőtt megint valami szánalmas fordulatok fognak itt folyni. Vgay legrosszabb esetben az olaj lesz az, mit folyni fog.
*Kicsit dekázott a fejjel, mint egy focilabdával, aztán hóna alá csapta a fejetlen testtel együtt, és elcipelte ezeket vissza a főbázisra Megatron elé.*

/Trónterem/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Hétf. Szept. 20, 2010 1:29 pm

Ahogy közeledtek a határhoz, jobban kirajzolódtak a kigyúrt tank őrök, akik az Autobot terület részén figyeltek szemfülesen. Ciklon és Snowcat még tisztességes távolságból lesték őket.
- Ha áttörünk, kinyírnak. Ha átsétálunk, akkor is kinyírnak. De ha átrepülünk, az ágyúk aktiválódnak, és akkor is kinyírnak... ja várjunk, te nem is tudsz repülni, Sno! Téged már azért nyírnának ki, mert ronda hájas vagy. Laughing
Sno: Tudtad, hogy mennyire utállak, te p*cs? Mad
- Tudtam. Én is szeretlek, kiskavics. Very Happy
Snowcat: De ha mindenféleképpen kinyírnának minket, hogy fogunk átmenni akkor? Te a lopás idején hogy jutottál át?
- Űrhídon, amit a főnök nyitott meg nekem és a bandánknak. De ő most nincs itt és más sem, aki ki tudná nyitni. VIszont mindenre van megoldás.
Snowcat: Mire, te nagyokos?
- Mint például erre, te Primus csapása! Éppségben át fogunk jutni ezen az övezeten!
Snowcat: Hogy? :suspect
- Hát álcázzuk magunkat!
Snowcat: De a megfiyelő szerkezetek érzékelik a 'con frekvenciákat!
- Tudom. Shockwave a múltkor fejlesztett ki egy speciális álcát, ami nemcsak álcáz minket, de még a frekvenciahullámokat is megzavarja. Tehát "beöltötünk".
Ciklon gonoszul elvigyorodott, majd előhalászott két picike szerkezetet. Az egyiket a saját jelvényére, a másikat pedig Snowcatére nyomta. a szerkezetek műkődésbe léptek, és amint a folyamat befejeződött, Ciklonus egy piros szemüveges sárga helikopterként díszelgett. Snowcat meg épp az ellenkező színt vette fel. Tök fekete lett és az optikái és testének néhány része narancssárga lett. Az Álca jelvényeik helyén Autobot jelvények voltak.
Snowcat: Bakker, Blackcat lettem!
- Látod Snowcat. Ami eddig belül, most kívülről! Most már nem tagadhatod, hogy mekkora egy sötét alak vagy.
Snowcat: Terveződet, bazmeg!
- Az én tervezőm a te terveződ is, hülye majom. Na gyerünk, essünk túl a nehezén.
A két havasi elindult alt módban az elválasztóvonalhoz, ahol három felfegyverkezett Autobot leállította őket. Egy elébbük állt, a másik kettő pedig mögöttük sorakozott fel.
Autobot őr: Megállni! Azonosítsátok magatokat!
- Üdv, kollégák! Én Buzzsaw vagyok, ez meg itt Tuskó.
Snowcat: Mi van?
Ciklon rálépett sunyin a lábára, hogy fogja be a száját.
- A vezetőség küldött ki minket kémkedésre, csak sajnos befuccsoltak az álcáink és kis híján elkaptak volna minket, ha nem tetetjük magunkat halottnak.
Autobot: Áh, értem. Láthatnám az iratokat?
- Milyen iratokat, basszus?Shocked
Autobot: Iratokat, amivel igazoljátok, hogy ti azok vagytok, akik! Mi e vagyunk ám hülyék, tudjuk, hogy a Decepticonok némelyike képes álcáznia magát.
Snowcat: De hát nincsenek nálunk az irataink!
A két másik Autobot őr felszegték a fegyvereiket.
Autobot: Vagy úgy! Akkor szerintem egy ügyes kis álcázott trükkel próbálkozó Decepticon páros vagytok.
- Ugyan már! Attól, hogy az irataink nincsenek nálunk, még nem jelenti azt, hogy mi vagyunk az ellenség! Nem látjátok, hogy Autobot jelvények virítanak rajtunk?? Mad
Autobot: Biztos csak álca.
Ciklonnak gyorsan ki kellett találnia valamit, mielőtt lebuktatják őket. Egy mentő ötleten kapva felháborodott képet vágott és kihúzta magát. A mellkasára pedig a hüvelykujjával bökött.
- Na idefigyeljetek, bazzeg! Amíg ti itt rozsdásodtok a határvonalon, én és Tuskó a saját életünket kockáztattuk, hogy információkhoz jussunk! Mint mondtam, észrevettek minket és kis híján meg is öltek minket! Harcoltunk és nem adtuk fel! Épségben sikerült mégis megúsznunk, de kénytelenek voltunk végül halottnak tetetni magunkat, mert túl sokan voltak már ahhoz, hogy kitartsunk! Egy darabban dobtak ki minket a szeméttelepre, ahol ismét hosszú tortúra és kockázat után sikerült kiszabadulnunk! Elvesztettük a fegyvereinket és minden más tárgyunkat a hülye iratainkkal együtt, de legalább sikerült visszajutnunk ide! Egy áldás a Prmusztól, hogy mi túléltük!
Az Autobotok tátott szájjal hallgatták az előadást. A hangzottak már elég hitelesnek tűntek ahhoz, hogy mégis átgondolják, hogy átengedjék-e őket iratok nélkül.
Autobot: Izé... erre mi nem is gondoltunk... tudjátok fiúk, mi csak állunk és bámulunk itt, csata itt alig van, miközben ti meg az életetekért küzdtök... bocsánat, hogy feltartottunk titeket tudaton kívül, hogy miket éltetek át. Menjetek, menjetek.
Az Autobotok végül félreálltak és átengedték a havasiakat. Amikor már jó messzire elmentek a határvonalból Iacon irányába, a hasukat fogták a röhögéstől.
- Ekkora hülyéket! Ezek tényleg képesek voltak behinni ezt a mesét, amit Dem egyik hülye könyvéből loptam!
Snowcat: Ja, de tényleg! Biztos az Autobotok ide nyomják azokat a társaikat, akik még nálunk is hülyébbek! Laughing Akkor le is veszem ezt az álcát.
- Azt már nem! Nehogy le vegyed, te barom! Ha a szerkezetet leveszed, visszaváltozunk igazi alakunkba és akkor szitát csinálnak itt belőlünk!
Snowcat: Ja, tényleg... ellenséges területen vagyunk...

/Iacon belvárosa és más mesterséges városok/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Szomb. Okt. 09, 2010 10:04 pm

Rádió: Itt a Decepticon határőrség! Azonnal leszállni és kezeket a magasba, különben lövünk!
Judy engedelmeskedve a figyelmeztetésnek leszállt a Decepticon övezetbe. Pillanatok alatt majdnem az összes 'con határőr körbevette és fegyvert rántott rá. Az egyikük, egy nagyobb Decepticon előjött Judy elé a gyűrűből és végignézett a mai "zsákmányon".
Decepticon: Nocsak, nocsak! Mit fogott ma be a hálóink? Mégis hogy van bátorságod egyedül a védelmezőid nélkül errefelé röpködni, Judynator? Tán öngyilkos akarsz lenni?
Judy mindvégig fent tartotta a kezeit jelezve, hogy ezúttal nem támadásból jött ide. De viszont védekezni kész volt, ha lőni kezdenének rá.
- Csak szeretnék egy-két "barátságos" szót váltani a fővezéretekkel.
Decepticon: Ugyan! Mégis miről? Nem hiszem, hogy beleegyezne egy béketárgyalásba, ahogy mi se!
- Nem béketárgyalás, hanem személyes ügy. Nem lesz senkinek se bántódása, ha engednétek, hogy találkozzam Megatronnal. Látjátok, hogy nincsenek a fegyvereim aktiválva...
A Decepticonok összenéztek és tanakodni kezdtek, hogy mit csináljanak. Végül arra az elhatározásra jutottak, hogy eleget tesznek Judy kérésének és Megatron elé küldik két nagyobb őr kíséretével. Amíg Judy ment a két Decepticonnal, nagy sóhajjal gondolt arra, hogy miként fog reagálni Megatron az ő váratlan látogatására.

/Megatron trónterme/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Judynator
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 277
Join date : 2010. Feb. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Cybertron

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Kedd Okt. 12, 2010 12:31 pm

Épp hogy elindult sétamenetben a bázisról a határövezet felé, minden optika rámeredt. Legtöbben fel se ismerték Judyt, de aki igen, döbbenten gondolt arra, hogy biztos csak hallucinál a sok nyomás alatt, amivel Megatron hajszolja őket. Ami a civileket illette, ők nem foglalkoztak vele, de ha tudták volna, hogy ő Judynator, könyörögtek volna neki, hogy szabadítsa fel őket a Decepticonok uralma alól. Judy csak ment és senkire se figyelt oda.
~ A parancs szent. Sajnálom Zeta, Magnus és Rodimus, de Megatron azt parancsolta, hogy öljelek meg és a fejeteket hozzam elé. Mivel meg én vagyok a vezetőtök, ti meg az én akaratom szerint fogtok meghalni.
A határőrök se ismertél fel Judyt, de azt gondolhatták, hogy valami újonc lehet, így azonnal elé álltak, hogy megakadályozzák a menetét.
Határőrök: Hahó, szépségem, ha nem akarsz meghalni Autobotok álltal, frdulj szépen vissza, vagy mi vágunk oda, ahonnan jössz!
- Félre az útból!
Kezei tele lett feszültséggel, amit villámokként szabadon eresztett az őrökre, akiket nemcsak megsokkolt, hanem el is taszított több irányba. Nem törődve a Decepticonokkal átlépett az ellenséges vonalon. Bár nem lehetett tudni, hogy Judy számára most ki lehet az ellenség.

/Cybertron - Autobot terület: határövezet/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://tfutrpg.hungarianforum.com
Ciklonusz
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 86
Join date : 2010. May. 08.
Tartózkodási hely : Havasbolygó

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Pént. Nov. 26, 2010 11:04 pm

Elcibálva ide Élespengét körülnéztem a határon. Az Autobot őrök szokásos móódon örködtek keményen és a Decepticon-frekvenciaérzékelő rendszereik is sajnos tökéletesen műkődtek. De legalább a kölcsönadott álcám elsötétíti Élespenge valódi kilétét.
~ Na most jöhet a banzájn! Twisted Evil
A két ujjamat a számba raktam és hangosan fütyültem a bugyuta Autobotok felé.
- Hé! Auto-marhák! Idenézzetek!
Amint azok egyenként átnéznek felém, megemeltem feléjük Élespengét, hogy lássák, hogyő egy "Autobot". Aztán a földre vágom és jól elkezdem ütni, mint taxis a taxiórát. Az Autobot őrök megrémülten lesték egy jó ideig, hogy bántok egy állítólagos társukat, akiről talán azt gondolják, hogy fogoly.
Egy Autobot őr: Mire vártok! Lőjétek le! Ez a pszichopata állat egy szegény újonc gyereket ver a mieinkből!
Éppen erre számítottam, hogy engem meg akarnak támadni. Abbahagytam Élespenge verését, aztán gyorsan eltűntem, amikor lőni kezdtek. Amint tisztességes távolságbe értem, elbújtam egy romhalmaz mögé, hogy onnan figyeljem, hogy az Autobotok odarohannak Élespengéhez és vizsgálják az állapotát.
Autobot őrök: Szegényke! MÉg csak alig épülhetett, máris mennyit kellett szenvednie! Ez a CIklonusz egy őrült!
Elégedetten vigyorgok a sok engemet illető szavakon, aztán megvártam, amíg az Autobotok átviszik Élespengét az ők oldalukra, hogy rendbe hozzák.
~ Na, sikerült behatolnia, ahogy terveztem! Aztán remélem, hazajön éppségben egy-két halott Autobottal, hihihihihi! Twisted Evil
Elégedetten fogtam magam és elröppentem vissza a bázisra.

/Az ezután jövő kövi reagodat írd majd az Autobotok gyengélkedőjére, mert oda vittek téged! Addig maradsz Autobot területen, amíg meg nem ölsz valakit. Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Élespenge
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2010. Oct. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   Pént. Nov. 26, 2010 11:09 pm

Volt egy olyan érzésem, hogy ebből nem lesz jó vége, hogy a vezérem így elvitt a határövezetre. De bezzeg így is sírtam és könyörögtem, mint egy csecsemő. Very Happy
- Könyörgöm! Kegyelem! Akármit, csak azt ne!
Ciklonus mester magára vonja az Autobotok figyelmét és bemutat nekik engem, majd aztén hirtelen döbbenetemre elkezdett verni.
- Neeeee!!! Ne bánts!!! NEEEEE!!!!!! affraid
De hiába, a mester jól összevert, hogy az Autobotok elkergessék őt innen és engem elvigyenek az ők gyengélkedőjükre azt se tudván, hogy nem is vagyok igazi Autobot.
~ Hát ilyet! Erre nem számítottam! A mesterem milyen okos, és milyen erős és milyen őrült! Ezért szeretem és megbocsátok neki! X_X Very Happy És legalább bejutottam! cheers

/Autobot zóna: Cybertron - Rehabilitációs központ/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Határövezet   

Vissza az elejére Go down
 
Határövezet
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Transformers Unicron Triology RPG :: Decepticon zóna :: Cybertron - Decepticon terület-
Ugrás: